Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Šestidílná série podobenství o Jediích z prequelové éry. Ponořte se do životů dvou výrazně odlišných Jediů – Ahsoky Tano a hraběte Dookua. Oba budou čelit zkouškám a budou postaveni před volby, které určí jejich osudy. (Disney+)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (85)

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Na spravení chuti po nemastných neslaných Povstalcích ideální. Krátké, výborně napsané a zajímavé příběhy. Kromě Ahsoky je výborný především Dooku, jehož dabér napodobuje nenapodobitelného Christophera Lee tak, že málem z každé repliky zamrazí. Působivé. A skvělá je i hudba, Kevin Kiner během těch let působivě vyzrál. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

kdybych měl tuhle pidi sérii brát jako bernou minci pro to abych se konečně podíval na Clone Wars, pak bych se na ně nejspíš nepodíval nikdy. I na tak malém prostoru místy docela nudná série, která nepřináší nic nového ani objevného. Snad jen díl s hrabětem Dooku byl fajn, ale těch patnáct minut je jako nic...60% ()

Reklama

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Som jeden z najväčších fanúšikov Star Wars, videl som doteraz snáď všetko, čítam aj komixy z ktorých viem oveľa viac o našich hrdinoch. No v poslednej dobe sa pri Hviezdnych vojnách nejak nudím. Pred týždňom som opäť pozrel moje najobľúbenejšie - Epizódu I, II a III a len tak som to zhltol, zase skvelý zážitok, no pri dnešných seriáloch sa nejak neviem do toho dostať, už sa prestávam tešiť aj na seriál o Ahsoke. Narážam na nudnú druhú sériu Mandaloriana, celý seriál Boba Fetta, príšerného Andora, trápne japonské Visions a teraz aj toto - Tales of the Jedi. Nebola to katastrofa, ale nedostalo ma to. Áno, je tu zaujímavý zrod Anakinovej padavanky Ahsoky a tiež mladý Qui-Gon Jinn a jeho učiteľ Count Dooku, ale inak to ako sa hovorí stojí za vyližprdel. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Příjemný krátký animák, který rozvíjí osudy Ashoky a Hraběte Dookua. Každé z postav jsou věnovány tři epizody. Ty s Dookuem mě bavily víc. Ukážou nám jak a proč vlastně přešel na temnou stranu. U Ashoky zase vidíme její dospívání, výcvik i co dělala po rozpadu republiky. Určitě uvítám další sérii. "Ještě není pozdě." ()

TwoFace 

všechny recenze uživatele

— They grow up so fast, our students. — Může Filoni prosím někdy udělat něco bez Ahsoky? Chápu, že je jako jeho vlastní dítě, ale přijde mi, že Ahsoku procpe úplně všude a kolikrát i na úkor kánonu. Epizody s Ahsokou mi přišly úplně nadbytečné a navíc narušující léta ustanovený kánon. Epizody s hrabětem Dooku jsou ale skvělé, rozhodně mohlo být z jeho života ztvárněno i více událostí. Tales of the Jedi je totiž zajímavým konceptem, který mi ale ve výsledku přijde vcelku nevyužitý a doufám proto, že se do budoucna rozroste o další příběhy a střípky dobrodružství méně známých Jediů a Padawanů. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy Anakin sleduje mladou Ashoku při tréninku, můžeme v pozadí vidět mladého Kanana Jarruse ze seriálu Star Wars Povstalci (od r. 2014) a jeho mistryni Depa Billabu. (UncleMorty)

Související novinky

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

Disney se snaží přivést diváky k Andorovi

16.11.2022

Přes nadšené reakce kritiků i diváků se nejnovějšímu seriálu ze světa Star Wars ne a ne podařit přilákat k obrazovkám nové diváky. Andor má na Disney+ tristně nízká čísla, a protože i samotné studio… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno