Reklama

Reklama

Mrtví mladí detektivové

(seriál)
  • USA Dead Boy Detectives
Trailer 3
USA, 2024, 7 h 13 min (Minutáž: 52–57 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Max Jenkins, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Alexander Calvert, Jenn Lyon, Alix West Lefler, Michael Beach, Lukas Gage (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dva náctiletí duchové řeší spolu s jasnovidkyní záhady pro svoje nadpřirozené zákazníky. Mocná čarodějka jim ale udělá škrt přes rozpočet. (Netflix)

Recenze uživatele ER k tomuto seriálu (2)

Mrtví mladí detektivové (2024) 

Svět Gaimana tentokrát v klipovitém podání, plném efektů, přičemž těch zvukových bylo až moc. Hraní na strunu LGBT nebylo přesvědčivě podané, ledacos nakonec zachraňoval souboj s kouzelnicí. Ale hlavně mi chyběla osudovost Sandmana, která tady byla nahrazena ironickým "záhrobním" úřadem. Překvapivě lépe obsazené byly herecké party dívek, než mladých detektivů. Jako celek však umí děj pobavit. ()

Případ Crystal Palace (2024) (E01) 

Dynamické pojetí jako protipól Sandmana s mladým obsazením, spoustou vizuálních a zvukových efektů, jakoby nás tvůrci chtěli ohromit, bohužel též "ochromit", protože domácí kino mělo co dělat. V dalších epizodách se naštěstí z tohoto tempa ubralo, přibylo trochu humoru a satiry (úřad pro utečené mrtvé). Vizuálně povedené, herci dobře vybraní a každý díl přináší jinou story. ()

Reklama

Reklama