Reklama

Reklama

Mrtví mladí detektivové

(seriál)
  • USA Dead Boy Detectives
Trailer 3
USA, 2024, 7 h 13 min (Minutáž: 52–57 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Max Jenkins, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Alexander Calvert, Jenn Lyon, Alix West Lefler, Michael Beach, Lukas Gage (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dva náctiletí duchové řeší spolu s jasnovidkyní záhady pro svoje nadpřirozené zákazníky. Mocná čarodějka jim ale udělá škrt přes rozpočet. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (14)

betyvlckova 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celkem jsem se toho bál, především o to, aby to úplně nezkazilo celý feeling okolo sandmana. A ono se to nakonec povedlo. Show dokáže zabavit novými zajímavými charaktery a současně vrátit na scénu i staré známé. Jako to bývalo u sandmana tak i tady jsou epizody jako na houpačce. Jedna epizoda může být 10/10 a druhá sotva 5. V tomhle, ale dead boy detectives vedou, jelikož narozdíl od sandmana je to mnohem souběžnější. Sandman měl problém v tom, že první polovina byla skvělá a ta druhá mi to celý znechutila. Tady se, ale žádné dělení na poloviny nestalo a ano sice je pravda, že jsou zde silné i slabé epizody, ale stále se v rámci mezí jede na podobné kvalitě a rozhodně to není tak že ODPAD TOP TOP TOP ODPAD ODPAD TOP ..... 9/10 ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

svoje teenage léta už mám dávno za sebou, takže nebudu úplně cílovka, ale i když by DBD mohli být o něco temnější tak mě díky Gaimanovské poetice bavili. Je to sice jen jednohubka, která zatím nešla nijak extra do hloubky, ale vedle často zmiňované Sabriny je to o level výš. Postavy jsou většinou sympatické a jestli mi něco fakt vadilo a nesedělo mi, pak to byla hudba. Ta nejspíš měla evokovat nadpřirozeno, ale místo toho sem si připadal jako když jedu hodně dlouho ve výtahu...70% ()

Reklama

ER 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Svět Gaimana tentokrát v klipovitém podání, plném efektů, přičemž těch zvukových bylo až moc. Hraní na strunu LGBT nebylo přesvědčivě podané, ledacos nakonec zachraňoval souboj s kouzelnicí. Ale hlavně mi chyběla osudovost Sandmana, která tady byla nahrazena ironickým "záhrobním" úřadem. Překvapivě lépe obsazené byly herecké party dívek, než mladých detektivů. Jako celek však umí děj pobavit. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Teenage blbina s fresh nápadem, kde dva mrtví duchové jsou detektivové a řeší případy nadpřirozena a jsou tu různí duchové, čarodějky a jiná monstra. Celkem jsem se těšil, jenže mě mrzí, že je to pojaté stylem pro mládež. Je to taková kombinace Wednesday, Lovců Duchů a Sabriny, opírá se to jen lehce o hororovou tématiku, ale ta temnota a pořádné eRko by tomu prospělo daleko více. Hodně se tu řeší pak vztahy i ty LGBT, což moc nemusím a chybí tu výraznější postavy i lépe propracovaný scénař. Nejlepší byl díl číslo 3 s časovou smyčkou, kde otec několik let vyvražďoval svou rodinu. Od 5. dílu jsem sledoval vyloženě jen z povinnosti a moc mě to už nebavilo. Nejsem cílovka. 5/10. ()

YumiOkami 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

zajímavý nápad. většinou, když mě seriál hodně chytne, tak ho dovedu zhlídnout maximálně za dva dny, ale tenhle byl takový skvělo-nudný, že jsem si ho nechávala do zásoby, třeba když jsem nevěděla, co sledovat při jezení oběda. líbily se mi případy a postavy, ale pak mě ty vztahy začaly docela štvát a řekla jsem si, že tomu nemůžu dát pět hvězdiček, protože to bylo moc messy. milovala jsem postavu edwina, niko a samozřejmě cat kinga ztvárněného dokonalým lukasem gagem. ten když někde hraje, tak to je zábava. moc moc moc se těším na druhou sérii sandmana a ostatní očividně taky, proto pak na sandmanově instragramu museli tvůrci říct, že ano, druhá série sandmana bude, ať se konečně přestaneme ptát :D taky bych chtěla na konci mé recenze ocenit vytrvalost jednoho uživatele, který na každou epizodu nasypal odpad, skvělá práce, snad se už cítíš líp. :) ()

Galerie (212)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama