Reklama

Reklama

Mrtví mladí detektivové

(seriál)
  • USA Dead Boy Detectives
Trailer 1
USA, 2024, 7 h 13 min (Minutáž: 52–57 min)

Tvůrci:

Steve Yockey

Hudba:

Blake Neely

Hrají:

Briana Cuoco, Caitlin Reilly, Max Jenkins, Yuyu Kitamura, Ruth Connell, Alexander Calvert, Jenn Lyon, Alix West Lefler, Michael Beach, Lukas Gage (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Dva náctiletí duchové řeší spolu s jasnovidkyní záhady pro svoje nadpřirozené zákazníky. Mocná čarodějka jim ale udělá škrt přes rozpočet. (Netflix)

Recenze uživatele betyvlckova k tomuto seriálu (2)

Mrtví mladí detektivové (2024) 

Celkem jsem se toho bál, především o to, aby to úplně nezkazilo celý feeling okolo sandmana. A ono se to nakonec povedlo. Show dokáže zabavit novými zajímavými charaktery a současně vrátit na scénu i staré známé. Jako to bývalo u sandmana tak i tady jsou epizody jako na houpačce. Jedna epizoda může být 10/10 a druhá sotva 5. V tomhle, ale dead boy detectives vedou, jelikož narozdíl od sandmana je to mnohem souběžnější. Sandman měl problém v tom, že první polovina byla skvělá a ta druhá mi to celý znechutila. Tady se, ale žádné dělení na poloviny nestalo a ano sice je pravda, že jsou zde silné i slabé epizody, ale stále se v rámci mezí jede na podobné kvalitě a rozhodně to není tak že ODPAD TOP TOP TOP ODPAD ODPAD TOP ..... 9/10 ()

Případ domu Devlinových (2024) (E03) 

Absolutně geniální. I největší odpůrce seriálu musí uznat, že se tahle epizoda vyvedla. ()

Reklama

Reklama