Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cole (Chris Evans) se bezhlavě zamiluje do tajemné Sadie (Ana de Armas), ale pak zjistí, že Sadie je tajná agentka. Než se stihnou rozhodnout pro druhé rande, jsou Cole a Sadie zapleteni do mezinárodního dobrodružství s cílem zachránit svět. (mikki089)

Videa (4)

Trailer

Recenze (131)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si narovinu, že nikdo z nás od Ghosted určitě nečekal áčkovou CIA nadupanou akci typu Jack Ryan, ale všichni jsme si šli pro zábavnou love story, ženy pro sexy Kapitána Ameriku a chlapi pro úchvatnou Anu de Armas, na kterou se prostě kouká jedna báseň. Příběh není nic inovativního a ani rvačky nebo honičky nejsou nic úžasného, ale po zábavné stránce je to úplně vpohodě kousek a postavy jsou taktéž super a snadno si je divák oblíbí. Čekal jsem větší blbinu, ale výsledkem je neurážející jednohubka, která určitě nenudí - zkrátka úplně fajn oddechovka. A cameo Deadpoola, Winter Soldiera a Falcona potěšilo teda výborně!:D ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

Guilty pleasure pokoušející se mísit akční žánr s romantickou konverzační komedií. V rámci studijních důvodů si titul v archivu ponechám, protože některé nápady a segmenty jsou výborné, jiné naprosto prostoduché a hloupé, přitom to mohlo být mnohem více. Chris Evans po záporných rolí z Gray Mana a Knives Out ukazuje naprosto jinou polohu, která mě baví. Nemotorný vesnický balík Coleslaw, který je lehce posedlý svými dívkami mě fakt bavil Anna de Armas táhne film svým výkonem v akčních scénách. Pár konverzačních výměn a choreografií nadmíru povedených. Adrien Brody jako zlý, úlisný francouzský záporák navíc nemá chybu. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

generický a celkem předvídatelný romantický akčňák, u kterého ale bylo už z traileru jasné, že nepůjde o žádnou revoluční záležitost, ale spíš o zábavnou jednohubku na páteční večer. V tomhle ohledu Ghosted splnilo očekávání a ono si ani na nic víc nehraje. Chemie mezi Evansem a Anou De Armas funguje slušně a překvapivá camea potěší a pobaví zároveň. V rámci žánru existuje spoustu lepších a Ghosted už nejspíš znova nikdy neuvidím, ovšem těžko být zklamaný z něčeho co je přesně takové jaké sem si myslel že bude...60% ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročný biják, který celou dobu táhne ústřední dvojice Cris Evans a Ana de Armas. (jak Evanse nemám ráda, tady se mi líbil). Jistě, jde o plagiát všech možných filmů na toto téma, ale myslím, že tvůrcům nešlo ani tak o originalitu (konce konců účast Ryana Rodneyho Reynoldse je toho důkazem), jako o zábavu. A tu divák dostal, jednoduchou, ne moc chytrou, přiměřeně vtipnou, ale dostal. Není to film, který by si jeden pustil víc, jak jednou za 10 let, ale pokud máte náladu na nějaký středně akční odreagovák, pak  dobrá volba. Za mne 55%. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Slovo sterilní má mnoho významů, jako například neplodný nebo jalový a přesně takový je Ghosted. Film, který jako by vznikl sám, bez lidského přičinění. Není zde nic, co by opravdu fungovalo. Chybí chemie mezi hlavním duem, Evans je trapný než vtipný, Armas pěkná ale prkenná. Akce nevýrazná a zabalená do příšerného CGI. A příběh ani nemluvě. Víme, že daná premisa fungovat může (Pravdivé lži, Pan a paní Smithovi) ale Fletcher buď není dobrý režisér, nebo si s danou látkou vůbec nevěděl rady. 30% ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • V záverečných scénach sú na osvetlenie budovy úmyselne použité farby Ukrajiny. (Arsenal83)

Související novinky

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

Postr4datelní vévodí nominacím na Zlaté maliny

22.01.2024

V pondělí 22. ledna 2024, den před vyhlašováním nominací na Ceny Akademie, byly oznámeny nominace na nechvalně známé anticeny Golden Raspberry Awards, které každoročně vyzdvihují spíše ty nelichotivé… (více)

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

Co dalšího chystají režiséři Dungeons & Dragons?

10.06.2023

Režijní duo John Francis Daley a Jonathan Goldstein (Noční hra, Bláznivá dovolená) letos potěšilo a dost možná překvapilo celou řadu diváků díky svému nejnovějšímu snímku Dungeons & Dragons: Čest… (více)

Reklama

Reklama