Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vykráda úplne všetko a v ktorom nefunguje absolútne nič. Nepomohlo ani silné herecké obsadenie, kde Ben je tu asi preto, že musí. Kto nadáva na Fast X a že tam bolo slovo family použité 100 krát, tak tu už som sa chcel zabiť keď som počul "hypnotic"... furt a všade. Akcia o ničom, scény ako keby ich lepili náhodne na seba a finále nevýrazné. Jediné čo stojí za zmienku je ten zvrat, ten sa fakt podaril. Soundtrack hrá počas celého filmu otrasne, aspoň na konci sa podaril. Dajme 2*, ale už od polky som čakal na koniec. ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Překvápko!! Hypnotic je film mnoha tváří. Na jednu stranu ne tak dobré, jak by od Rodrigueze mohlo být, na stranu druhou rozhodně ne takový propadák, jak naznačovaly recenze. Z jedné strany nikterak do detailů vyšperkovaný scénář, ale na druhou stranu se teda je na co dívat a celý tenhle koncept "hypnotiků" mě pohltil už od začátku svou originalitou a já se sakra těšil, kam se film vyvine. Stejně tak je film víceméně klasická thrillerová šablonka, ale rozhodně se jí nedá upřít schopnost šokovat diváka a 3 zvraty, které na mě film v průběhu druhé části vytasil, mě teda odrovnaly. Suma sumárum jde o překvapivě zábavnou mysteriozně-thrillerovou jednohubku, která se může pyšnit hodně osvěžujícím nápadem a které k lepšímu výsledku podkopává nohy jen moc zkratkovitý scénář, který na poli 90 minut jednoduše nemůže tenhle koncept dovést k maximální dokonalosti a přidat 60 minut navíc, mířit na vyšší metu a rozjet tenhle příběh ve větším měřítku, mohl to být dokonalý kino blockbuster mixující Tenet, Prokletý Ostrov a Počátek, jenž tady už delší dobu nebyl. Objektivně průměr, ale za sebe jsem vlastně spokojen a při projekci jsem se bavil dostatečně, takže mu tu opatrnou hvězdičku rád přihodím. ()

Reklama

majo0007 

všechny recenze uživatele

Film kráča v šľapajach Scanners a Firestarter, tentoraz prišli na rad hypnotici. Nabudúce nás čakajú ojebávači seniorov a skořápkáři... Aspoň to neni Spy Kids 4D-časť 56! Páčil sa mi úvod, škoda-dojebal záver! Alica by mala prestať žrať ten fastfood, prdel jej rastie do astronomických rozmerov. Celkovo... dá sa to prežiť, s pivom a popcornom a zajtra máte špatnú chuť v hube a radšej zabudnete, "o čom bola reč". Celé to vyzerá ako na objednávku - niečo schopné natoč, lebo budeš mať útrum. ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Asi bych si do té role dokázal představit někoho jiného a lepšího než Afflecka, ve kterém z nějakého důvodu pořád vidím Chandlera z Přátel (vím, že spolu nemají nic společného a nevím proč to tak mám, ale neseděl mi ani do Batmana ani do jiných jeho vážných rolí). Fichtner naproti tomu je geniální ve své postavě a Braga to skvěle doplňuje. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

CCjb ?-D Občas treba recenziu aj okoreniť pretože to ako tu nefunguje vyhľadávanie filmov je naozaj trápne. Hypnotik nie je zlý film ale miestami je to už príliš prekombinované a po slubnom Počiatku filmi tu nakoniec nemáme až takú šupu ako spomínaný film alebo Prekliaty ostrov ale priemerný akčný film ktorý mohol dopadnúť oveľa lepšie ak by ho autor nemal potrebu tak strašne prekombinovať. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Diana (Alice Braga) tvrdí, že u Rivera (Dayo Okeniyi) slyšela zvonit telefon, ale ten byl na vibracích a ona byla ve sprše, takže je nepravděpodobné, že by ho slyšela. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama