Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

I když tvůrci poněkud přestřelili možnosti posthypnotické sugesce, i když totálně překopali způsob jejího fungování, i když z "hypnotiků" (česky hypnotizérů) udělali spíš telepaty a la Profesor X z X-Men, i když jsem se ve všech těch twistech ke konci už pomalu ztrácel, i když je tedy celý tenhle film z jistého úhlu pohledu kolosální chujovina, nemůžu si pomoct, ale bavil mě, tenhle žánr mám rád. A ve dvanácti bych z něho byl paf. Navíc Ben mi nevadí a Alice byla hezká skoro jako její teta. Sakra četl jsem jako kluk nějakou sci-fi nebo horrorovou povídku, kde se s hypnotickou sugescí pracovalo a pamatuju si, že spouštěcí heslo pro zhypnotizovanou "oběť" v ní znělo "afghánský banánový stánek", ale už si zaboha nevzpomenu, jak se to a kdo to... A google mlčí :( ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Takéto filmy, kde treba zapojiť aj šedu kôru mozgovú mám veľmi rád, aj keď v porovnaní s dokonalým Inception zaostáva scenáristicky aj vizuálne a hlavne Rodridguez nie je Nolan, aj keď sa ho snaží vykrádať. No ja som si to solídne užil aj tak a vôbec som to podľa tunajšieho hodnotenia nečakal. Preto sa prikláňam k vyššiemu hodnoteniu. 70% ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Loupilo se tady z filmů jako třeba Scanners, Výplata, Total recall, Hra, Reminiscence, Počátek... . Přesto není výsledek vysloveně přeplácaný, jen....divně neoriginální. Navíc jde jen o náznaky, takže nic z kvalit těchto předobrazů se do Hypnoticu nepřeneslo. Pro fanoušky Rodrigueze asi dostačující, ale tím já nejsem, takže... . S výjimkou Sin City a Planety teror, ode mě dostával max. 3*. A teď to nebude jiné. Přitom první půle filmu byla zajímavá a dostatečně vtahující. Jenže ta druhá byla o to víc hloupá, skoro směšná, vizuálně odfláknutá... . Kdepak, na tohle jméno mě už nikdo nenaláká. Závěr ve mě tou nadrzlou stupiditou stále rezonuje, takže zaokrouhlím dolů. PS: definitivní konec přijde až s titulky....a dělá si vrátka pro pokračování.... . ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Asi bych si do té role dokázal představit někoho jiného a lepšího než Afflecka, ve kterém z nějakého důvodu pořád vidím Chandlera z Přátel (vím, že spolu nemají nic společného a nevím proč to tak mám, ale neseděl mi ani do Batmana ani do jiných jeho vážných rolí). Fichtner naproti tomu je geniální ve své postavě a Braga to skvěle doplňuje. ()

Illy 

všechny recenze uživatele

Ano je to strašná blbost, ale narozdíl od jiných členů ČSFD mi to přišlo jako opravdu nezábavná blbost. Rádoby šokující zvrat ve druhé třetině filmu ho poslal definitivně tam kam pomalu mířil...  do ánusu. Podle traileru to nevypadalo tak špatně, ale opravdu to špatné bylo. Nevím co se s Rodriguezem stalo, ale ten už nahoru nevyleze. A Ben Affleck... Ne že by předtím byl kdovíjakým hercem, ale tady bylo ještě navíc vidět jak se strašně nudí a nemá co hrát (nebo předstírat že hraje). ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • V apríli 2022 Robert Rodriguez potvrdil, že podobne ako v jeho predchádzajúcich filmoch spolupracoval na projekte spolu s rodinnými príslušníkmi. Jeho syn Rebel Rodriguez je skladateľ na plný úväzok, Racer Max je spoluautor scenára/producent, Sid Rodriguez je technik špeciálnych efektov, ​​dcéra Rhiannon mala na starosti grafické záležitosti a jeho druhý syn Rocket robil s otcom strih. (Arsenal83)

Reklama

Reklama