Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (181)

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Hrátky s hypnózou ve velkém, no není to vůbec špatný nápad, já jsem měla celkem bezproblémově naladěno, Ben Affleck mi do role pasoval, Alice Braga je pěkná ženská i dobrá herečka a William Fichtner zajímavý záporák.. Příběh se rozběhl svižně i poutavě, unesená dcera, přepadení banky, lidé pod vlivem hypnotizéra.. V průběhu filmu pak vyvstanou dvě základní otázky - kde je dcera a kdo koho vlastně hypnotizuje? U mě dobrý, slušné tři hvězdy.. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Po Affleckovom vybornom The Accountant (2016) som dufal v podobne kvalitny kusok. Zial, marne. Tema hypnozy nie je vo filmografii neznama. Po prekombinovanom Trance (2013) s Rozarkou Dawnson, ci Get Out (2017) sa da nieco ocakavat. Ak ste nic z toho nevideli, mohli ste sa tuna vselicomu "cudovat" a pritom sa mozno i bavit. Zial, mne scenar prisiel opat slabo spracovany az naivny. Nuda. Rodina je zaklad statu. :D. Pozitivny herecky prinos mal jednoznacne zaporak s uhrancivym pohladom Williama Fichtnera. Nuz a potitulkova scena uz len ukazala, ze cokolvek sme videli moze, ale nemusi byt bullshit. Meh. Neodporucam. ()

Reklama

dom156 

všechny recenze uživatele

Opět zase zajímavý námět, který byl zabit doslova za pět minut dvanáct. Všechny kdo se na tvorbě filmu podíleli, to přestalo bavit a tak zpackaný závěr jsem už dlouho neviděl. Aby toho nebylo málo, do pod titulkové scény vloží námět, kdyby náhodou film vydělal. Jediné co dost vybočuje do plusu je herecký výkon Afflecka. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Rodriguez sa zahral na Nolana a katastrofálne mu to nevyšlo. Vznikla prekombinovaná nezmyselná hovadina v ktorej je možné absolútne všetko. K tomu to má otrasne zahrané postavy, takže napätie je celkovo na nule. Námet s hypnózou, keď chlapík vďaka pár slovám urobí z druhého človeka poslušného psíka, mi vždy pripadal trápny. Prvú hodinu je to aspoň absurdná zábava na účet tvorcov. Po odhalení, kto je kto a na ktorej strane barikády vlastne stojí, to je už len totálna nuda. Jedna hviezda za pár zručne natočených akčných scén. Zaslúžený megaprepadák. 2/10. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vykráda úplne všetko a v ktorom nefunguje absolútne nič. Nepomohlo ani silné herecké obsadenie, kde Ben je tu asi preto, že musí. Kto nadáva na Fast X a že tam bolo slovo family použité 100 krát, tak tu už som sa chcel zabiť keď som počul "hypnotic"... furt a všade. Akcia o ničom, scény ako keby ich lepili náhodne na seba a finále nevýrazné. Jediné čo stojí za zmienku je ten zvrat, ten sa fakt podaril. Soundtrack hrá počas celého filmu otrasne, aspoň na konci sa podaril. Dajme 2*, ale už od polky som čakal na koniec. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Diana (Alice Braga) tvrdí, že u Rivera (Dayo Okeniyi) slyšela zvonit telefon, ale ten byl na vibracích a ona byla ve sprše, takže je nepravděpodobné, že by ho slyšela. (Johnny.ARN)
  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)

Reklama

Reklama