Reklama

Reklama

VOD (1)

Policejní detektiv Danny Rourke (Ben Affleck) obdrží telefonát o probíhající loupeži. Po příjezdu na místo ho čeká šok - v bance narazí na stopu, která by mohla vést k objevení jeho dávno ztracené dcery. Během loupeže navíc dojde k nevysvětlitelnému ohnutí reality. Oba případy spojuje postava tajemného hypnotika (William Fichtner), který údajně dokáže silou mysli přimět ostatní lidi vnímat verzi světa, která neexistuje. Detektiv Rourke, odhodlaný najít svou zmizelou dceru, pronásleduje pachatele, který ho donutí zpochybnit realitu svého světa. (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (180)

maddy 

všechny recenze uživatele

Inception z bazaru. A presne takto si predstavujem film, ku ktorému vám scenár vygeneruje do piatich minút umelá inteligencia. Bez hanby nahádzané cudzie nápady dokopy, od spomínaného Inception, cez Now You See Me, až po ľubovoľný béčkový myster thriller z deväťdesiatich rokov. Zaobalené do núdznej réžie Roberta Rodrigueza, ktorý už dobrý film nenatočil takmer dvadsať rokov. Jedinou záhadou tu ostáva ako sa mu podarilo zhypnotizovať Bena Afflecka, aby na podobnú lacnú vtákovinu kývol a štúdio, aby mu na to dalo prachy a ešte film aj poslalo do kín po svete. Hlúpe až to je na smiech, otrasne vyzerajúce, zle zahrané, bez štipky napätia a ešte aj s tak chabým tempom, že aj tých 90 minút je problém usledovať. Robko, toč si radšej ďalej Spy Kids. CELKOVO: 3/10 ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chodí pešek okolo, nekoukej se na něho... První dvě třetiny filmu se to tváří jako prvoplánová pohádka o kouzelném strejdovi, který silou vůle kosí nebohé civilisty a ani se u toho nezapotí. Akce je nudná, postavy se chovají pitomě a celkově je to prostě naivní ptákovina, kterou v kině úplně vidět nechcete. Ke konci se sice objeví pár relativně solidních zvratů, takže nemáte chuť si vystřelit mozek z hlavy jako někteří ze zúčastněných, ale ne. I když se to nesmyslné plácání postupně vysvětlí (a začne to dávat aspoň trochu smysl), ta trojka je opravdu dost na hraně. ()

Reklama

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Když vypadl do světa první trailer, viděl jsem potenciál pro další mindfuckovou lahůdku, kdy to lámání divákovy mysli opravdu záměrně vyhledávám. Bohužel Robert Rodriguez je z těch režisérů, co dokáží spatlat snesitelný film pouze ve spolupráci s jinými - viz kousky, na kterých dělal s Quentinem Tarantinem. Tady velmi rychle zahrabal pod koberec vizi koukatelného mysteriózního thrilleru, v němž nedává smysl vůbec nic, ani na začátku, ani na konci. A chudák Ben Affleck má furt ambice věnovat se řádné filmařině. Kdybych neměl v letadle omezený výběr filmů, vůbec po tomhle nesahám. [viděno v ORYX ONE 16.8.2023] ()

Fary 

všechny recenze uživatele

Asi bych si do té role dokázal představit někoho jiného a lepšího než Afflecka, ve kterém z nějakého důvodu pořád vidím Chandlera z Přátel (vím, že spolu nemají nic společného a nevím proč to tak mám, ale neseděl mi ani do Batmana ani do jiných jeho vážných rolí). Fichtner naproti tomu je geniální ve své postavě a Braga to skvěle doplňuje. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Affleck vizuálne dozrieva fakt že super, sympaťák a zároveň drsňák, viem si predstaviť, že za pár rokov bude točiť filmy typu Taken :) Myšlienka zaujímavá, ale neskutočne skratkovité, uponáhľané, chcelo by to aspoň 20-30 minút naviac. Potitulková scéna asi zbytočná, keďže pokračovanie toto nikdy nedostane, ale bodaj by... ()

Galerie (22)

Zajímavosti (10)

  • Pôvodne sa malo natáčať v Los Angeles a v celej Kalifornii v roku 2020, všetky miesta boli preskúmané a kulisy boli postavené v Santa Clarita Studios, lenže Covid opatrenia zastavili produkciu a tá sa obnovila sa až nasledujúci rok v Texase. (Arsenal83)
  • Režisér Robert Rodriguez napsal první scénář k tomuto filmu už v roce 2002 a přiznal, že je to jeden z jeho oblíbených příběhů. (Sebule)
  • Diana (Alice Braga) tvrdí, že u Rivera (Dayo Okeniyi) slyšela zvonit telefon, ale ten byl na vibracích a ona byla ve sprše, takže je nepravděpodobné, že by ho slyšela. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama