Reklama

Reklama

Babiččin dům

Trailer

Obsahy(1)

Přes husté listí pomerančovníkového háje, v pálivém horku letního dne duchové minulosti a hříšníci dávno zapomenutí spojí své ruce a tančí děsivý tanec stínů a provinění, nevinnosti a msty... (D-ALVIM Video)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

tron 

všechny recenze uživatele

„Niekto ju musí zastaviť. Sme za ňu zodpovední.“ Neviem, čo som čakal, ale niečo iné – možno ducharinu alebo niečo fakt temné a pochmúrne, poctivý horor typu DOM možno. Výsledok je o niečom úplne inom. Nech by bol o čomkoľvek – ale keby bol dobrý. Lenže nie je. Nelogické správanie postáv (minimálne 5x som sa pýtam „Prečo postava práve neurobila to a to?“ alebo „Prečo postava práve UROBILA to a to?“), nesympatický herci a hlúpy scenár. Skoro vôbec ma to nebavilo. Netuším, ktorý zvrat bol horší. Keď to skončilo, bol som rád. 40% za atmosféru horúceho domu pri pomarančovom sade. Obvykle som liberálny voči tomu, čo všetko je horor, ale tuná by som asi, nepoznačený nostalgickými detskými spomienkami (film som videl prvý raz takmer ako 30-ročný) volil žáner triler. ()

Sandiego 

všechny recenze uživatele

Typický horor osmdesátých let, který nijak zvlášť neděsí a ani se v něm toho moc nestane, spíš je vše trochu příliš natahováno. Atmosféra framy skoro v pustině je však docela ucházející. Korunu všemu nasazuje český dabing alá dva dabéři, který vyniká zvláště v okamžicích kdy mluví babička s vnučkou a divák slyší jakoby monolog jedný ženský středního věku. I s hladinkou alkoholu stále podprůměrný zážitek. ()

Reklama

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Jeden z nejblbějších hororů, které znám. Není absolutně nic, co bych na něm pochválil. Scény, které měly být děsivé, byly směšné, ale to nebylo jen takové to uchechtnutí, ale smích huronského náčelníka Magui. S dnešními horory to pochopitelně neobstojí ani trochu, ale co hůř, ono to neobstojí ani s horory, které byly natočeny v té době. Horor, který je k smíchu, to je ta nejhorší nálepka, jakou horor může obdržet. Tomuhle se fakt vyhněte. Hrozí, že si po něm delší dobu už žádný jiný horor nepustíte a to by byla škoda. ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

Stará dobrá lahůdka z doby, kdy se chodilo do videopůjčovny půjčovat vše co nabízeli. Brakem nás zásobovala právě i společnost Alvim video, která obstarávala super pecky z dílny Nico Mastorakise - například Ninja academy. Todleto je typická ukázka čistokrevnýho šmejdu - absolutně stupidní děj, debilní herci, napětí, že by se ho jeden nedokrájel, absolutní Zero academy. Tehdy to byl děsivý horor, dnes je to děsivá sračka. Stačilo vidět jen úvodní titulky a bylo to jasný...podobný klenoty je lepší už nevyhrabávat z žumpy dětství a nechat je raděj zahrabaný ve vzpomínkách, kde si člověk myslí, že to bylo kdysi dobrý. ()

Šakalík 

všechny recenze uživatele

Tohle byl ve své době skutečný hit, což je z dnešního pohledu asi dost nepochopitelné, ale tehdy to byl prostě trhák. Přitom když se na to člověk koukne, tak tam nenajde v podstatě nic, co by stálo za zapamatování. Ba naopak, dočká se mizerných hereckých výkonů, uspěchané kamery, nedotažených scén a slaboučkého příběhu. Jediným světlem v tmavém tunelu, ve kterém se tenhle film pohybuje, je hudba, která docela ujde a pozvedá film kousíček nad hladinu úplné žumpy. Ale já prostě jinak nemůžu. Když si vzpomenu na tu hrůzostrašnou kvalitu VHS nahrávky s tím příšerným dvojhlasým dabingem... Jenže to tehdy nikomu nevadilo. A všichni jsem to mlčky doslova hltali, kousavše si nehty. Někdy se mi po té době trošku stýská. :-) ()

Galerie (35)

Reklama

Reklama