Reklama

Reklama

Slimáci

Trailer 2

Slizká smrt se plazí k nic netušícím obětem. V nenápadném americkém maloměstě se začínají množit případy záhadných úmrtí. Policie i lékaři jsou bezradní a jediný, kdo tuší hrozivou pravdu, je hygienik Mike Brady. Jenže jeho teorie o masožravých slimácích je úřady ignorována. Až do doby, kdy se ukáže, že mladík má pravdu a že za desítky brutálně zavražděných obyvatel města opravdu mohou zdánlivě neškodní černí slimáci. Ulice i domy jsou takřka přeplněné slizkými posly smrti a zdá se, že na záchranu nevinných je již příliš pozdě. (Řitka video)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (120)

Jello Biafra 

všechny recenze uživatele

Veľmi dlho som sa chystal pozrieť si tento brak. Možno že to je aj viacej ako 8 rokov odkedy som tento film zaregistroval. No pozrel som si ho až teraz cez youtube, kde som našiel VHS rip. Slugs sú štandartný béčkový trash o invázii zmutovaných plzákov. Jediná skutočne "šťavnatá" scéna je ako tu jednej obeti explodujú oči, ale inak je tu gore efektov len veľmi málo a vôbec filmu chýba potrebná hororová atmosféra. Osobitnou kapitolou sú ochotnícke výkony (ne)hercov. Jednoznačná strata času. ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Překvapivě milé béčko o agresivních a zmutovaných slimácích, kteří sice nejsou v zabíjení nijak rafinovaní (rozpouštějí k smrti), mají ale štěstí, že si pro své běsnění vybrali městečko se snad nejhloupějším obyvatelstvem v celé Americe. Alespoň to tak vypadá, vzhledem k sebevražednému chování většiny postav :-). ()

Reklama

wosho 

všechny recenze uživatele

Viděno před mnoha lety, v dětství. Pamatuji si hnus, brutalitu a napětí. Ale jak jsem napsal, viděl jsem to asi tak ve 12. lety, tak nevím, co bych na to říkal dnes.///// A taky jsem to nedávno viděl znovu a velice mě to zklamalo. Hrozná režie, béčkovitý scénář v tom nejhorším možným smyslu. A výkony herců?? Hrůza. Jediným podařeným co tady je, jsou gore efekty. ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci oddychový hororík americko-španielskej produkcie. Miestami trochu vtipné (ale nie trápne) super vraždy s dobrými gore efektami. Myslel som si, že vraždiaci slimáci musí byť dobrá hlúposť, ale pri tomto som sa skoro vôbec nenudil. škoda toho konca, ktorý je klasický americký s krásnym happyendom a jednoduchým riešením. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vidis to? jsou vsade! ultimatni beckovej masakr ve verzi od lars video navic jeste z nezapomenutelnym dabingem budete se bavit obcas vam zatrne jako kdyz chlapkovi v restauraci vybouchne hlava zkrz oci a ven se vyvali cervi slizka smrt se blizi poradne cervena krev tece po hektolitrech a milovnik poradnyho trashackyho animal hororu chrochta blahem ()

Galerie (27)

Zajímavosti (3)

  • Film bol zakázaný vo Fínsku, na Islande a v austrálskom štáte Queensland. (Paldiny)
  • Snímek byl natočen na motivy stejnojmenného románu Shauna Hutsona. (Hans.)

Reklama

Reklama