Reklama

Reklama

Zamilován

  • Československo Zamilovat se (více)
Trailer

Obsahy(1)

Zamilován je zářný příklad kouzla, které vznikne, když se ve výjimečném filmu sejdou dvě největší a nejzářivější hvězdy Hollywoodu! Držitelé ceny Akademie Robert De Niro a Meryl Streepová si poprvé společně zahráli ve filmu Lovec jelenů. Ve filmu Zamilován je uvidíte v rolích Franka Raftise a Molly Gilmorové, dvou obyčejných lidí, kteří se potkají nejprve náhodou a pak úmyslně... Jen jediná věc stojí mezi Frankem a Molly a jejich novou krásnou láskou: ani jeden z nich není svobodný. Dokonalé soudobé dilema živě a citlivě nastolené jak De Nirem a Streepovou tak i ostatními účinkujícími herci. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

kleopatra 

všechny recenze uživatele

Robert De Niro hraje jakéhosi stavebního inženýra, je ženatý, má děti, se svým životem je spokojený, nehledá změnu. Meryl Streep je vdaná a žije svou prací. Jednoho dne je náhoda scukne dohromady a přesto, že to neplánovali, zamilují se do sebe a to tak, že velmi. Dva skvělí herci, k tomu citlivá režie z tohoto námětu, který vlastně nemá nijak převratný děj, udělali působivou záležitost, stačí si jen vzpomenout, když Meryl jde na schůzku a před zrcadlem si divoce zkouší jeden hadr za druhým - není třeba slov, ale ona tu potřebu se líbit, lásku a význam té schůzky zahraje. Robert zrovna tak, jen pohledem vyjádří všechno, co běží chlapovi v zamilované hlavě. Zároveň si ale uvědomují tu tíhu svého štěstí a případný dopad na jejich rodiny. Skvělý film. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je určený divákom, ktorí sa radi nudia s dobrými hercami. Nevidel som tu ani romantiku, ktorú by stálo za to podporovať. Neviem prečo každá druhá love story je medzi ženatým mužom a vydatou ženou, samozrejme s deťmi. Hlavne, že hudba je tak presladená, ako by šlo o prvú pubertálnu lásku. Gradácia deja tu takmer neexistuje a koniec filmu si nezasluhuje môj obdiv. ()

Reklama

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Fešný mladý Bobby a elegantní mladá Meryl v nenápadné, komorně podané romanci. Námět o osudovém setkání "jeho" a "jí" je sám o sobě zcela prostý, základní, nevyjímající se ničím specifickým, ani neobsahuje nějaké extra dramatické pozadí příběhu. Robert a Meryl jsou spolu excelentní a jejich postupné sbližování je srdéčku milé sledovat:) Jsou to právě oni, kdo vynášejí řadové téma do těch "svých" výšin. ()

Aleee89 

všechny recenze uživatele

Wow. Koukla jsem se na další film s mojí nejoblíbenější hrečkou - Meryl Streep. Myslím, že jinak než skvěle ani nic zahrát nedokáže. Opět tedy nezklamala. Ani Robert De Niro nebyl špatný a těm dvěma to jako dvojici nesmírně slušelo. Teď něco k filmu samotnému. Meryl nemá vyloženě špatné filmy, všechny jsou dobré, ale tenhle byl z té pomyslné špičky. Celý příběh nebyl nijaký velkolepý (nemůžu najít ta správná slova), byl takový prostý a tím právě tak nádherný, emotivní a krásný. I když Frankova manželka je sympatická, prostě to přejete postavám Meryl a Roberta. Ten jejich vztah je totiž tak krásný a čistý, prostě vás dostane. Tleskám, dokonce slzička ukápla. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Oba jsou obyčejní, průměrní Američané, materiálně zajištění, zdánlivě šťastně zadaní. Jejich manželstvím nic neschází, ale přesto se to jednou stane. Náhodně se potkají a ona nepředvídaná láska zamete jejich stávajícími hodnotami. Mírně atypická romance znovu spojila herecké legendy Meryl Streep a Roberta DeNira; jejich peripetie jsou uvěřitelné, škoda jen „přeslazeného“ konce. ()

Galerie (97)

Zajímavosti (11)

  • Po tři dny a tři noci se natáčelo v knihkupectví Rizzoli na Manhattanu. Knihkupectví bylo schopné mít otevřeno a zároveň umožnit šťábu natáčet. Bylo tomu tak proto, že prostor byl uspořádán a rozdělen pro veřejnost a pro film. (jezurka42)
  • Několik týdnů nočního natáčení bylo stráveno ve stanici metra Grand Central Station v New Yorku. Štáb mohl natáčet pouze po dobu 7 hodin mezi špičkami provozu metra. (jezurka42)
  • První návrh scénáře filmu byl dokončen v srpnu roku 1983, studio Paramount Picture ho však odmítlo. (jezurka42)

Reklama

Reklama