Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (188)

kamigava 

všechny recenze uživatele

Tak zatím nejlepší komedie s Richardem, kterou jsem viděl. Mám rád ten dobrodružný příběh, který je vtipný v každé scéně. Také je tu skvělá příležitost vidět Gérarda Deparieu v jeho mladších letech. Musím taky říct, že role vyštřovatele a drsňáka mu sedí velmi dobře. Např. ta scéna v tom baru poprvé a podruhé byla úplně boží. :) Kopyto předčilo moje očekávání. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Asi nejlepší film s Pierrem Richardem, kterého tu výborně doplňuje Depardieu. Pokud nejste přátelé nucených groteskních gagů, pak 1) s tímhle filmem můžete mít problémy 2) budete se víc smát Gérardovi, který tu ze všeho nejvíc hraje pohledem. Jenomže ona nucenost (která je často ve filmech na obtíž a dokáže zabít každý vtip) je tu skvěle obhájena úvodním motivem, Perrin je totiž rodilý smolař! Výborný námět, atraktivní prostředí, skvělé herectví, pasující hudba a hodně povedený dabing (ČT, 1995: Petr Oliva, Pavel Soukup, vynikající Lubomír Lipský). ()

Reklama

Rockwood 

všechny recenze uživatele

Filmy s Pierrem Richardem já moc rád. Jsou to dobré komedie. Na uvolnění a pobavení nejlepší volba, a tak jsem po tomhle sáhnul. Ještě ke všemu když v hlavní roli s Pierrem hraje Gérard Depardieu. Gérard coby tvrdý vyšetřovatel a Pierre jako úředník, kterého smůla nikdy neopouští. Dobrá dvojka, dobrý film. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kopyto a Mňouk. Což o to, jing a jang se jako navzájem opačné síly mohou doplňovat, jenže v přítomnosti účetního Perrina byste museli mít v rodném listě u matky napsáno „Štěstěna“, aby to fungovalo. Pokud jste jen normální člověk, jste v pasti a jeho pryskyřice bude i na vašich podrážkách.. Richard je tu tradičně za idiota s uvědomělými chvilkami a Depardieu s účesem Adama Vojtěcha buď někoho mydlí, nebo se jen konsternovaně dívá na svého kolegu, co to zase provádí. A světe div se, ono to funguje.. „Pohyblivý písek chce klid..“ ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Cvičím bojové sporty - judo, aikido, karate. Naučil jsem se tam sebekontrole. Nadají mi do volů a já nic. Neperu se a odejdu." Správně Perrine, nenech si nic líbit. Perrin je prostě dokonalý. Já jsem ve svém životě potkal hodně kreténů, ale Perrinovi se málokterý z nich mohl rovnat. Tady prostě platí Murphyho zákon: "Co se může pokazit, to se pokazí." A za to, že je to neskutečně vtipné, může hádejte kdo? ... Samozřejmě "detektiv" Perrin. Už jsem s ním po Marii pátral mnohokrát, ale jestli se zase ztratí a já budu někde poblíž, tak rozhodně nebudu přepínat na jiný kanál. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Pierre Richard zde jako hlavní hrdina vystupuje pod jménem Francois Perrin, stejně jako ve filmu Hračka (1976). (Evbad)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na letisku Orly v Paríži a v meste Acapulco v Mexiku. (dyfur)

Reklama

Reklama