Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Campana dostal speciální úkol: vypátrat dceru bohatého průmyslníka, která se ztratila kdesi v Mexiku. Nejde o běžný případ, protože Marie je z těch lidí, kterým krajíc vždy spadne namazaným dolů a které smůla neopouští ani ve spánku. Campanovi má pomoci Perrin, jenž patří mezi ony "vyvolence" stejně jako Marie. Detektiv Campana nechce věřit, že to Perrin nedělá schválně a tak, když se nedívá vymění při jídle solničku za cukřenku a ještě povolí víčko. Perrin si neomylně osolí kávu... (Intersonic)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (187)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Další z ranku klasických Francouzských crazy komedií, které vyhání jak postavy, tak i samotný děj do šíleného absurdna. Ale je třeba říci, že v téhle době s Depardieuem, Richardem, Renem či Clavierem byli v tomhle prostě Francouzi mistři a jen málokdy šlápli vedle. I tady vás prostě ta šílená absurdita doslova unese, a těšíte se, jaká další patálie hlavní postavy potká. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele

Pohodová francouzská komedie. Mnohem víc než situační komika (vrážení Pierra Richarda do věcí po chvíli omrzí) mě bavily hlášky, některé jsou geniální. Chemie mezi ústřední dvojicí zatraceně dobře funguje. Nikdy dřív mě to nenapadlo, ale kdyby se Depardieu tolik nevyžral, tak mohl mít slušnou kariéru jako akční hrdina, toho drsného detektiva mu tu opravdu věřím. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Kopyto je bezesporu vrcholem spolupráce Richard a Depardieu. Založit scénář na tom, že totální ztroskotanec svou neschopností může jako jediný najít ztracenou dceru generálního ředitele, je prostě geniální- a především hodný krále situačních komedií- Francise Vebera. Jen zoufalec Francois Perrin dokáže vyprodukovat řetězec náhod, který se shoduje s řetězcem náhod, které potkaly hledanou dceru. Depardieu, který této teorii primárně nevěří, již po prvních nehodách začíná chápat situaci, chrání Perrina, který se neustále zraňuje a otlouká. Na konci už se začíná i Perrina bát.....100% ()

Georgex 

všechny recenze uživatele

Francis Veber ve své nejlepší formě a spojení mých dvou oblíbených komiků Pierra Richarda a Gérarda Depardieu zkrátka nemohlo dopadnout špatně. Chytrá komedie plná nešťastných příhod jednoho smolaře a jeho bodyguarda na cestě po Jižní Americe zkrátka nemohla být lépe obsazena, což dokazuje i americký remake, který není sice není špatný, ale postrádá kouzlo této nevšední komedie, která vykouzlí úsměv na rtu a celkovou pohodu, tak jako to umí pouze francouzské komedie. Moje hodnocení 75%. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Člověk by ani neřekl, jak to může Depardieuovi a Richardovi společně tak skvěle fungovat. Ti dva jsou od sebe po všech stránkách natolik vzdáleni, že se někde v té dáli schází a přesně do sebe zapadají. Nejvíc mě na filmu pobavil fakt, že v něm vystupuje postava, která je ještě smolařštější, než takřka všechny podobné Richardovy role dohromady. A právě podobný smolař Richard ji má nalézt. Dvojitou návštěvu kasina jsem ztrávil s málem roztrženou hubou, stejně tak vězeňské prohození charakterů nebo tekutý písek..... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (10)

  • Natáčanie filmu prebiehalo na letisku Orly v Paríži a v meste Acapulco v Mexiku. (dyfur)

Reklama

Reklama