Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

zdepapepa odpad!

všechny recenze uživatele

Jak bylo několikrát napsáno, tenhle seriál má dvě velké cílovky, malé děti, jejichž nezodpovědní rodiče jim tuhle šílenost pustí a (nejspíš i zdrogovaná) mládež. Teda aspň já bych to zvládnul sledovat nejspíš až po požití nějakého alkoholu nebo něčeho jiného, co by mi zvedlo náladu (i čokoláda). Evergreen české kotliny a nejznámější ze zahraničních seriálů pro nejmenší. Těžko říct, co je horší, jestli originál nebo TT parodie Teleblbíš. Tak či onak, tohle svým dětem pouštět nebudu. A na předškolkové úchylnosti existuje svatá půda - kanál Bebe TV. ()

ivishka odpad!

všechny recenze uživatele

Hloupější pořad pro děti snad ani neexistuje. Vymývání mozků prostřednictvím vize do budoucnosti z devadesátých let - ekologické domy či co to je. Hloupě se chechtající slunko, kterému je nyní asi 16 let a na svou "hvězdnou" kariéru si raději ani nepamatuje. Hloupoučké výlevy tupounků s anténkami místo mozku - pó udělá bobek pó udělá bobek... Když jsem sledovala nedopatřením tuhle hloupost tak jsem cítila jak mi mizí inteligenční kvocienty. ()

Reklama

Rex Mundi odpad!

všechny recenze uživatele

Videla som z TT toľko, koľko som zniesla a priznám sa, že to nebolo veľa... ale nedalo sa, bola som zhrozená. Ani z pohľadu detí nedokážem pochopiť, čo môže byť zaujímavé na piskľavom opakovaní: "Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj! Ahoj!..." dovtedy, kým nemáte chuť začať ryčať od zúfalstva a vzápätí prehodiť nejaký ťažký predmet obrazovkou televízora!______ Ani s ohľadom napr. na ripov komentár nemôžem dať hoci 1*. Aj keď skutočne sú rodičia, ktorí majú vďaka Teleblbís aspoň na chvíľu dieťa z krku. Niektorí dokonca tvrdia, že je to užitočný a poučný program(?!?). Síce si myslím, že 18 alebo 20 mesačné dieťa by nemalo ešte sedieť pred televízorom a vo veku, keď by tam už sedieť mohlo, by už teoreticky aj ono malo pochopiť, že Teletubbies sú hlúposť, ale nechám to tak - aj keď nemám deti, viem, že vystresovaná matka urobí čokoľvek, aby si na chvíľu mohla vydýchnuť. V rámci zachovania vlastného zdravého rozumu kľudne posadí dieťa aj pred televízor/program, ktorý mu pomôže prísť o ten jeho – budúci. ()

Hellboy odpad!

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku bych tomu dal za ten úkaz, že tohle nějakej génius vymyslel, byl schopnej to prosadit ve své televizi a pak to ještě úspěšně importoval do dalších zemí, spolu s debilním merchanidisingem typu plyšák TinkyDinky a ručník Gipsy. Ale vážně - tohle je skutečné dno zábavy, naprostá vymejvárna mozků a dílo, které vystihuje slovo odpad! ()

Mi Nü-Chai 

všechny recenze uživatele

Vskutku zajímavý to experiment "kolik mescalinu může sníst štáb a být při tom ještě schopen udržet kameru a něco natočit." Je to sice naprosto blbé (a o přínosnosti pro děti si mnoho dobrého nemyslím), leč zábavné. A hlavně tento seriál podnítil vznik spoustu legračních věcí, např. příběh o tom, jak měli Teletubbies moc špatnou náladu... :) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)
  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)

Reklama

Reklama