Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

flanker.27 odpad!

všechny recenze uživatele

Éééch. Ááách. Óóóch. Vážně to nejsou zvuky z blízkého SM salonu? Srovnávat to s Krtečkem, jak se o to tu a tam pokouší zastánci této šou, považuji takřka za rouhání. Krteček má vždy jasně vymezený děj, uchopitelné postavy, logický vývoj situace, srozumitelné emoce a odpovídající reakci postav. Tohle je způsob debilizace lidské osobnosti v jejím zárodku. Parta prdelatých beztvarých bezpohlavních kreatur cosi žvatlá a to cosi žvatlá stále dokola. Vychovávat děti? Věnovat se jim, hráti si s nimi, ale NIKDY jim nepouštět tohle. ()

Naslund odpad!

všechny recenze uživatele

Malým dětem jistě stačí ke spokojenosti cokoli, co se hýbe a vydává zvuky, ale proč jim proboha nabízet něco co jim nic nedá. Děti vnímají vše kolem sebe a učí se to napodobovat. Byl bych nerad, kdybych jednou vešel do místnosti, kde by čtyřleté dítě běhalo dokolečka a dokola vyřvávalo své jméno. Stejnou potěchu budou mít třeba z Doraemona, kde mohou pochytit jak řeč, tak některé základní poučky o životě. 28 minut tohohle je vymývačka mozku jak pro děti, tak pro dospělé. Takže jako jeden z mnoha, co nybl zhypnotizován ódou na blbost, musím dát spokojeně zasloužený odpad :-) ()

Reklama

duklak2 

všechny recenze uživatele

Divím se, že to zde na CSFD je. Našel jsem to až dnes, po měsíci od mé registrace a tak to tedy zhodnotím a překvapivě to nedám do „odpadu“. Dávám jednu hvězdu, protože jsem viděl pár minut ve svých 21 letech!!! a nepamatuju si, kdy naposled jsem se tak nasmál. Fakt nechápu, jak toto mohlo vzniknout. Rád bych se blíže poznal s autory této pitomosti. Asi nerozumím dnešním batolatům, protože jejich maminky skupují v obchodech reklamní předměty na tento seriál. Škoda, že to nedávali v mém dětství, ale pochybuju, že by se mi to líbilo. V mém dětství byly jiné hitovky např. Skrblík, Gumídci, Rychlá rota atd...... ()

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Chcete-li svému dítěti vymýt mozek a udělat z něho dementa, tak mu s radostí pravidelně pouštějte Teletubbies! Dětský mozek by se měl odmalička vyvíjet a ne byt degradován tímto hnusem. Za tím si stojím a argument, že je to určeno pro naprosto nejmenší publikum je zcestný, protože má druhá věta přesně na tohle poukazuje - klidně to ještě zopakuji: dětský mozek by se měl vyvíjet a být ovlivňován něčím, co podpoří jeho kreativitu a nezpůsobí demenci. :-) ()

2Pac 

všechny recenze uživatele

Viem si predstavit, ze keby som mal 2-3 roky, zral by som to ako divy. Hra farieb a jednoduchych zvukov...Jeden zo serialov, ktory rodicia miluju. Mozu si totiz aspon na sekundu oddychnut od neustale skriekajucich babies ;-)...ehm, aspon si to myslim...ked budem mat vlastnu skusenost a bude opacna ako som cakal, ihned menim hodnotenie...;) ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Po prvých epizódach Teletubbies chodili sťažnosti od rodičov na ich strašidelný výzor, desivé zvuky a hrôzostrašné pokriky. Cieľová skupina škôlkárov pri nich trpela pocitmi úzkosti, preto sa filmári rozhodli pretočiť hororové sekvencie tak, že do deja zakomponovali vtipné zvukové efekty a dialógy prepísali tak, aby vyzneli ako priateľské doberanie. (Raccoon.city)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)

Reklama

Reklama