Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Naslund odpad!

všechny recenze uživatele

Malým dětem jistě stačí ke spokojenosti cokoli, co se hýbe a vydává zvuky, ale proč jim proboha nabízet něco co jim nic nedá. Děti vnímají vše kolem sebe a učí se to napodobovat. Byl bych nerad, kdybych jednou vešel do místnosti, kde by čtyřleté dítě běhalo dokolečka a dokola vyřvávalo své jméno. Stejnou potěchu budou mít třeba z Doraemona, kde mohou pochytit jak řeč, tak některé základní poučky o životě. 28 minut tohohle je vymývačka mozku jak pro děti, tak pro dospělé. Takže jako jeden z mnoha, co nybl zhypnotizován ódou na blbost, musím dát spokojeně zasloužený odpad :-) ()

PanCitron odpad!

všechny recenze uživatele

Chápu, že hodnotit dětské seriály mým, o již pár let starším okem je prostě něco jiného, ale v tomto případě vážně musím hodnotit nejinak, než odpadovým hodnocením. Takový Elmo nebo Yo Bagga Bagga jsou podle mě mnohem lepší. Jinak pamatuju si, že když jsem se v nějakých 8-9 letech díval na zprávy, kde mluvili Teletubbies, měl jsem z nich pak tři dny noční můry - jakože poklona těm malým dětem. (P. S. To Slunko bylo permanentně na zabití) ()

Reklama

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Ne díky, ale to že tam není žádný ostrý roh pro mě znamená, že tynky vinky ani lala nemůžou upadnout a rozrazit si lebku. To je obrovská škoda, někdo by dětem měl ukázat, že ne všechny hrany jsou zakulacené a že si o ně nelze ublížit ;-) to je mystifikace podobná panu Stonovi, podle mnohých jeho kritků, jeho zvláštních pohledů na jistá témata. ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

"Teletubbies" - Tinky Winky, LaaLaa, Po a Dipsy - štyry odporné, vtieravé, primitívne, stupidné rasovo a druhovo nezaraditeľné postavičky, ktoré degenerujú myslenie, vývoj a inteligenciu najmenších divákov. Je to absolútne dno detského televízneho vysielania. Len idiot alebo totálny ignorant môže dovoliť pozerať svojim potomkom na túto kreténsku zhovadilosť. Je smutné, že sa tento anglo-americký debilizmus dostal aj na naše obrazovky. Je to odpad! ()

Trellíno

všechny recenze uživatele

Tohle prostě nejde hodnotit. Někdy jenom zaslechnu tu melodii a na prvním člověkovi co bych potkal bych se musel vybít no a někdy zase ráno vstanu, udělám si kafe, pojim něco dobrýho a v klídku skouknu celej díl. Takže někdy za odpad, někdy za pět, ale hodnotit to nějak přesně? To po mě prosim vás nikdo nechtějte. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Herci sa z kostýmov pozerali von cez bezzubé ústne otvory, zatiaľ čo oči a pery boli mechanické a ovládané diaľkovo. (Raccoon.city)
  • Tinky-Winky je jediná bábka, ktorá bola hraná až troma živými hercami - komikom Daveom Thompsonom, hercom Markom Heenehanom a baletným tanečníkom a choreografom Simonom Sheltonom. (Raccoon.city)
  • Teletubbies se objevily i v seriálu Simpsonovi (od r. 1989), kdy se Homer převlečen jako Teletubby snažil pobavit Maggie. (Kmotr76)

Reklama

Reklama