Reklama

Reklama

Teletubbies

(seriál)
  • Velká Británie Teletubbies

Obsahy(1)

Kouzelný větrník se roztáčí, v TELETUBBYLANDU začíná nový den a čtyři hravé kamarády čekají další dobrodružství a příhody. Fialový Tinky Winky je největší, zelený Dipsy má nejraději černobílý klobouk, žlutá LaaLaa si nejraději hraje s balonem a nejmenší Po, žijí za horami v tajemné zemi, kde se může stát cokoli... TELETUBBIES mají rádi tanec a velmi milují jeden druhého. A dětri budou tyto báječné postavičky také milovat. TELETUBBIES jsou mezníkem v předškolním programu, speciálně navrženém pro malé děti, aby jim pomohl s koordinací zraku a sluchu. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (794)

Seabeast 

všechny recenze uživatele

Chcete-li svému dítěti vymýt mozek a udělat z něho dementa, tak mu s radostí pravidelně pouštějte Teletubbies! Dětský mozek by se měl odmalička vyvíjet a ne byt degradován tímto hnusem. Za tím si stojím a argument, že je to určeno pro naprosto nejmenší publikum je zcestný, protože má druhá věta přesně na tohle poukazuje - klidně to ještě zopakuji: dětský mozek by se měl vyvíjet a být ovlivňován něčím, co podpoří jeho kreativitu a nezpůsobí demenci. :-) ()

Reklama

Dragoni odpad!

všechny recenze uživatele

Teleblbbíes čtveřice nadržených bisexuálních mimozemšťanů Gipsy Absintíka, Shorty Grioťáčka, Kaká Tequilky, která si ráda hraje s koulema, a největšího wacky Purple Drunkyho. Všichni spolu zažívají krásné chvilky v Drinky-pub-by-landu, tento seriál je mezníkem pro všechny abstinující dospělé, kteří jsou právě na odvykací kůře, aby jim pomohly s koordinací chůze a dialýzou ledvin. 5 % za to, že to můžu okomentovat. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pro ty úplně nejmenší caparty kolem 2 let je Teletubbies skvělou zábavou a tvůrci dobře rozuměli tomuhle dětskému světu, opakování motivů, barvy, hudba a jednoduchost dělá z tohohle mnohými "dospělými" zatracovaného seriálu pro děti téměř geniální televizní dílo... Jenže ...děti to baví, ale pasivní vysedávání před televizí jim rozhodně nedá to, co aktivní pohyb venku a vnímání reálné skutečnosti. Pro líné rodiče je to však dobrá volba :( Přesto, že bych Teletubbies nejraději poslal do prdele, tak odpadové hodnocení si rozhodně nezaslouží, při střízlivém dávkování děti může nevinně pobavit ()

Segrestor odpad!

všechny recenze uživatele

Možná není na místě hodnotit toto nějak subjektivně. Jsme většinou dospělí a tomu nemůžeme rozumět. Nevíme už, jak se dívat na svět očima dvouletého dítěte. Tolik na obranu této zvláštnosti. Osobně ale věřím, že moje dcera, až doroste do tohoto věku, bude pořadu ušetřena. Radši budu dělat na zdi stínové siluety než pouštět Teletubbies (a to umím jenom takového zparchantěného psa). ()

Galerie (8)

Zajímavosti (20)

  • Po prvých epizódach Teletubbies chodili sťažnosti od rodičov na ich strašidelný výzor, desivé zvuky a hrôzostrašné pokriky. Cieľová skupina škôlkárov pri nich trpela pocitmi úzkosti, preto sa filmári rozhodli pretočiť hororové sekvencie tak, že do deja zakomponovali vtipné zvukové efekty a dialógy prepísali tak, aby vyzneli ako priateľské doberanie. (Raccoon.city)
  • Exteriéri boli postavené na reálnom pozemku v mestečku Straford-upon-Avon, rodisku Williama Shakespeara. (Raccoon.city)
  • Každá postavička symbolizuje jinou rasu. Tinky Winky představuje Evropany, Po Asiaty, Laa Laa Indy a Dipsy Afričany. (Zdroj: wikipedie.cz) (Kmotr76)

Reklama

Reklama