Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nutně potřebuje práci, aby se mohla postarat o dceru. Nastoupí proto do farmaceutického start-upu, kterému se moc nedaří, a zaplete se tam do nebezpečného spiknutí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (142)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Zajímavá tématika farmaceutického průmyslu, ještě obohacené o to, že je podle skutečné události, kterou si teda nevybavuju, takže si ani nedokážu vybavit její reálný rozsah a dopad, ale film to vykresluje jako poměrně čistou špínu, na které se pár lidí vědomě obohatilo. Popravdě bych se podobnému jednáni nedivil ani u dalších farmaceutických společností. Filmařsky je to přivětivé skrze to, že je tu několik bizarních postav, které tomu dodávají takový určitý komický nadhled. Yates ukazuje, že není jen Potterovský patlal, jak ho někteří poslední roky nazývají, a že dokáže utáhnout i svůj vlastní film, kdy během dvou hodin dokáže bez větších výkyvů zabavit a vystavět příběh na úrovni zkušeného rutinéra. ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Pro Emily mám trvalou slabost a v tomto snímku je prostě úchvatná, sekne jí to, roli si evidentně užívala a zvládla ji na jedničku.. Příběh o praktikách farmaceutických firem, distributorů léčiv a bezbřehé chamtivosti všech zúčastněných mi celkem dost pohnul žaludkem a zároveň i osrdím.. Dávat v sázku zdraví i životy lidí kvůli prachům moje hlava asi nikdy nepobere.. S přimhouřením oka dávám čtyři hvězdy (za fantastickou Emily). ()

Reklama

Motinski 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý príbeh podaný nemastne, neslane. Evansa mám rád v podobných úlohách, Emily zachraňuje čo sa dá, no filmu citeľne chýba punc originality. Pain Hustlers je málo zábavný, občas zbytočne spomalený a určite nie tak svieži ako sa prezentoval v traileroch. Yates nie je Scorsese ajked sa inšpiruje a vlastne už prvá pol hodina mi ukázala že toto nebude úplne pre mňa. Záver bol zas emočne prázdny a nebyť Andyho Garciu asi sa ani raz nezasmejem. Filmov o úspešnej podnikateľskej ceste zo stoky hore sme už videli veľa a v luxusnejšom kabáte. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

slušně šlapající jednohubka, která ovšem přišla s křížkem po funuse a stylizace do jakéhosi farmaceutického Wlka z Wall Street jí spíš ubližuje než pomáhá. Naštěstí je tu ale skvělá Emily Blunt, která to s přehledem táhne i ve slabších momentech. Víc jak na jedno podívání to každopádně není. Na to aby Pain Hustlers opravdu chytli za srdce jsou totiž až moc povrchní a nejdou nijak extra do hloubky. To platí jak o příběhu, tak o postavách, které jsou až na Emily celkem jednorozměrné...70% ()

Botič 

všechny recenze uživatele

Tahle pilulka obsahuje malé procento chladnokrevnosti, ale i humánnosti. Nikdy to pořádně nezarezonuje. Emily nemá moc příležitost svojí postavu někam posunout. Ten vývoj z nuly na sto je tak rychlý, že se mu poměrně těžce věří. Látka mohla mít v jiných rukách potenciál ala Erin Brokowich. Na druhou stranu to není bolestivé, jen to po sobě nezanechá silnější dojezd. ()

Galerie (89)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v Savannah a Atlante (Georgia, USA) a v štáte Florida (USA). Obdobie natáčania trvalo od 22. augusta do 25. októbra 2022. (Arsenal83)
  • Snímek je volným zpracováním skutečného příběhu, který odhalil novinář New York Times, Evan Hughes. (Olík)

Související novinky

Fantastická zvířata mají stopku

Fantastická zvířata mají stopku

27.10.2023

Přestože David Zaslav, nový šéf Warner Bros. Discovery ustavičně tvrdí, že studio nesáhlo na značku Harryho Pottera od konce Relikvií smrti (a i tak si ty uplynulé roky od premiéry trochu plete),… (více)

Reklama

Reklama