Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lenka (Anna Polívková) je špičková manažerka v oboru globálního finančnictví. Svou prací doslova žije a je na dosah životního úspěchu – pokud se jí podaří dotáhnout obchod s tureckou stranou, stane se ředitelkou firmy pro celou Asii. Oslepena vidinou životního trumfu ale stále víc přestává vnímat potřeby svých nejbližších – dospívajícího syna (Jan Dlouhý), který prožívá svůj první vztah, i manžela Jiřího (Roman Zach). Hloupá sázka se synem, že ujede na kolečkových bruslích víc než sto metrů, ji ale zastaví v rozletu. Zlomí si obě ruce v zápěstí a ona, žena zvyklá všem poroučet, je najednou zcela odkázána na pomoc druhých. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (87)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Snímek pro mentálně nenáročné diváky. 1)  Že špičková manažerka v mezinárodním finančnictví neustojí vlastní rodinný život, lze pochopit. Ale že není schopna organizačně ošetřit ani takovou banalitu, jakou jsou zlomené ruce, je na pováženou a dává to podnět k pochybnostem o výši IQ nejen jejího, ale i scenáristy._____ 2)  Pokud přijmeme tuto hru na blbce, film se nám může i docela líbit._____ 3)  Zaujal mě 16letý syn Vladimíra Dlouhého Jan (Lenčin syn) a samozřejmě vynikající dcera Bolka Polívky 43letá Anna. Kdyby se našla role i pro syna Romana Zacha Prokopa, mohl být snímek pěknou ukázkou vícegeneračního herectví. ()

milos.bradik 

všechny recenze uživatele

Tak ČT se zdatně přibližuje seriálům na Nově a Primě. Humor pro lidi, kteří mají vypnutý mozek a ty to možná pobavilo. Původně jsem chtěl dát odpad, ale Polívková byla dobrá a tak jednu hvězdu za ni. Zato ten malý kluk, to byl děs běs, vypadá tak na dvanáct a hraje maximálně jako desetiletý a má předvádět postelovou scénu? To se fakt nepovedlo ani omylem. ()

Reklama

pavelpetr 

všechny recenze uživatele

Tak jsem to viděl a zase tak za pět let náhodou když to manželka pustí, protože na pozemním dávají opět výběr z fantastického roku 1991 a tohle bude široko daleko nejmladší chujovina. Přišlo mi to podobně debilní jako Ledviny bez viny. Raději nechci uvažovat, že by tento vrchol humoru mohl být placený z veřejných peněz. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Předchozí Vejdělkovy "humorné hodinovky" jsem neviděl, nicméně pokud jsou podobného ražení jako Ruce v záruce, tak to teda potěš koště. Rýmovaný název, poutavý námět a solidní obsazení nejsou vždy zárukou kvality, je-li samotné zpracovaní bezradně jalové a na hony vzdálené komediálnímu žánru, k němuž se hlásí. Párkrát jsem se pousmál, to je pravda, ale čekal jsem rozhodně větší nálož humoru a fyzického herectví. Polívková a Zach jsou sympatičtí herci, ale zde nemají bohužel moc co hrát, zatímco mladý Jan Dlouhý mi přišel těžce nesympatický (a nebylo to jen tou postavou). ()

Jaroslaf odpad!

všechny recenze uživatele

Pomineme-li naprostou debilitu scénáře, který vychází jen z krajně nepravděpodobného úrazu Anny Polívkové, která zde mimochodem hraje krajně nesympatickou postavu, nejděsivější je jak si Vejdělek (ale i jiní čeští režiséři) představují typickou českou rodinu. Typická česká rodina totiž podle nich bydlí v high tech domě s výhledem na prahu a zároveň les, objednává si jídlo v hodnotě 5000 Kč a celkově si žije na vysoké noze. Pro tuto českou rodinu a hlavní představitelku taktéž není problém snažit si objednat ošetřovatelku a při každé příležitosti tvrdit že "na ceně nezáleží." Není divu že ANO a SPD a slovenský oligarcha mají u nás tak masivní podporu, když 90ti procentům chudých českých spoluobčanů tento zbohatlický životní styl veřejnoprávní televize stále podsouvá jako jakousi normu a definitivně je tím ještě více nasírá. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (3)

  • Krausovi bydlí na adrese K Haltýři 7, Praha-Troja. (sator)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama