Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektiv Miller (Hynek Čermák) žije i po čtyřicítce se svou matkou (Eliška Balzerová). Dámské návštěvy si domů raději nevodí, protože maminka je nejen starostlivá, ale také velmi všetečná a on ze všeho nejvíc touží po klidu. Zřejmě i to je důvod, proč matce zatají, že má problémy s ledvinami a že během nadcházejícího víkendu musí pečlivě měřit a zapisovat všechny příjmy a výdaje tekutin. A to opravdu všechny! Připraví si tím nejednu horkou chvilku, což ho donutí konečně se rozhodnout, zda dát přednost mamince, nebo utajované přítelkyni Matyldě (Jana Pidrmanová), na kterou si navíc myslí kolega z práce, inspektor Páleník (Vojtěch Kotek). (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (74)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Plytká televizní příjemnost.  .        .             .                 .                  .               .                                                                                              .                                                                                                                                                                                                                                                  ()

Zdarda odpad!

všechny recenze uživatele

Česka televize by se opravdu měla zamyslet nad současnou dramaturgií, protože tohle je jejich už několikátý přešlap. Tolik talentovaných scenáristů by chtělo dostat šanci v televizi a ČT místo toho dá přednost vyčpělým Hřebejkovi & Jarchovskému nebo si objedná rovnou čtyři filmy za rok od slizce nevtipných Vejdělka & Epsteina. ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Chladný nedělní večer, po dlouhém dni vyčerpávajícího nicnedělání usedáte před televizor, nežádáte si než pohodovou komedii (nic slizkého, založeného na tom, že si postavy ubližují a radostí z cizího utrpení), prostě něco, co vás nakopne do dalšího pracovního týdne, na což vám pánové Vejdělek s Epsteinem odpoví táhlým "nachcat!". A tahle hezky si tu - my, plátci koncesionářských poplatků - žijeme! Ale pořád zřejmě lepší než čtyřicet let upět pod jhem opičí lásky. Dvě hvězdičky hlavně za E. Balzerovou, která je skvělá v každé roli, v níž se objeví. 35 % ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Druhá ze čtyř veřejnoprvávních bitev dvojice Epstejn - Vejdělek. Zatím co v prvním případě bylo lacině vsazeno na Langmajerovo pitvoření, tady jako by se už rezignovalo na začátku boje a nevsází se vůbec na nic. Rychle odvyprávět plytký příběh a hurá na vrátnici pro gáži. Eliško, Hynku, Jarmilo, stálo vám to za to? ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele

Vejdělek+Epstein teda "válí". televizní tvorbě asi stačí věnovat půl (spíš tak desetinu) plynu. Ledviny bez viny jsou příšerný film. O ničem. S brutálně debilním a jednoduchým závěrem. Bez jakéhokoliv humoru (má to být komedie). Čermák je zde také jalový a navíc je jeho postava děsně neuvěřitelná. Kdyby hrál hlavní roli Langmajer jako u Zubů na zásnuby, byla by postava uvěřitelnější. Takhle mi zbývá jen koukatelná Pidrmanová a skvěle hrající Balzerová. Kdyby obě vypadaly dobře i dobře hrály, zasloužily by si každá po jedné hvězdičce. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (3)

  • Roli zloděje hřbitovního kvítí si zahrál Michal Navrátil, český skokan do vody a specialista na extrémní disciplínu high diving. (klukluka)
  • Natáčanie filmu prebiehalo na viacerých miestach Prahy. (dyfur)

Reklama

Reklama