Reklama

Reklama

Extraktoři

(seriál)
  • angličtina Extractors (festivalový název) (více)
všechny plakáty
Trailer
Česko, 2023, 6 h (Minutáž: 60 min)

Hrají:

Pavla Gajdošíková, Jakub Štáfek, Jan Révai, Ján Koleník, Jitka Schneiderová, Sofie Anna Švehlíková, Gabriela Heclová, Michaela Petřeková, Jiří Štrébl (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Čerstvě vytvořený tým české zpravodajské služby má za úkol pomáhat Čechům, kteří se v zahraničí ocitli v nouzi. Potřebují k tomu nejen špičkový výcvik a fyzickou kondici, ale i jazykové znalosti, kulturní a politický přehled, bystrý úsudek, schopnost rychle se rozhodovat. (Voyo)

Recenze uživatele d.p.1 k tomuto seriálu (2)

Extraktoři (2023) 

Z mého úhlu pohledu je to nejhorší mini série co Voyo/Nova za poslední roky udělali. Postavy, které hrál Jakub Štáfek a Jan Révai by potřebovaly mnohem více prostoru a naopak postava, kterou hrála Pavla Gajdošíková by v každé epizodě měla trávit ideálně méně než 20 sekund. U třetího díllu jsem se naučil scény s ní přetáčet a seriál mě pak bavil o poznání víc. Celkově je to ale silně podprůměrné a oproti Jitřní záři nebo Guru je to velkej propadák. ()

Únos (2023) (E01) 

Tohle je slabota. Jak se mi všechny minisérie od Voyo líbily, tak tahle je vážně nezábavná. Hlavní vyšetřující agentka je jak vlhkej sen amerických feministek a sympatičností bych jí srovnal s jinými Mary Sue jako je Galadriel z RoP od Amazonu nebo Captain Marvel z Marvels. Asi se Nova snaží být světová, ale bohužel se jí to moc nepovedlo a hlavně tenhle druh světovosti vede k tomu být "broke". ()

Reklama

Reklama