Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Zábavnejší film, v ktorom vládne násilie a manipulácia, ste ešte nevideli! Toto je komédia taká čierna, že si musíte zvýšiť jas a kontrast obrazovky na maximum, aby vám nič dobré neušlo! Niektoré scény z One Night at McCool's strčia do vrecka aj preslávené Tarantinove čierno-cynické orgie z Pulp Fiction. Tešila som sa ako malé decko, smiala sa a na konci pri pesničke YMCA som "išla do kolien" (pochopíte keď uvidíte :-). Kto má čierny humor rád, zažije proste "pure joy". Má to šťavu, má to grády, Liv Tyler je nenormálne sexi a chlapi, ktorým zamotá hlavu, sú proste bezmocní. Testosterón sa rozlieva po podlahách ošarpaných domov aj milionárskych víl a rafinovanosť krásnej ženy slávi triumf. Bomba! ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Víš, Carle, nejsi vtipný, jen hrubý.“ Na to, že se jedná o komedii, jsem se moc nezasmál. Příběh, který se defakto točí jen kolem Liv Tyler, je dobře okořeněn efektem Rašomon, ale přišel mi hodně statický. Možná je to tím, že většinu stopáže jsem sledoval vyprávění hlavních postav, co se dělo v minulosti, což mě po čase omrzelo. Chování postav mi přišlo trochu otravné a nelogické. Zcela rozčarovaný jsem byl z tarantinovského finále, které se k předešlému příběhu vůbec nehodí. Takže krom Liv Tyler a několika povedených režisérských nápadů je tento film poměrně nudný a nezáživný. ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Genialne prastena komedie, ktera obsahuje opravdu vsechno: od skvelych hercu (opravdu VSICHNI jsou bajecni, i ta Liv), pres kuzi a retezy, az po YMCA. Nejedna se tu o ten typ humoru, kde byste se za bricho popadali, ale zato jsou vsechny vtipky originalni, silene, trefne. Ackoliv se na imdb potaci kolem 60%, podle me stoji za zhlednuti. ()

Eddard 

všechny recenze uživatele

Špičková černá komedie, která šlape od začátku do konce bez větších chyb. Vybroušený scénář, vynikající herecké výkony (vyloženě lahůdkový je pak Michael Douglas) a jedna překrásná, kouzelná mrcha, kterou prostě nemůžete nezbožňovat. Jak nemám Liv Tyler zrovna v lásce - není můj typ a co do hereckých výkonů znám také spoustu lepších - tady si střhla přímo lahůdkovou roli a slušelo ji to až pekelně. Scéna s mytím auta je už sama o sobě kultovní. K tomu všemu si přidejte závěr jak bič... 90% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Uprostřed tohoto týdne jsem si na tento film vzpomněl, a protože jsem ho kdysi nedokoukal, tak jsem se rozhodl kouknout na něj od začátku.A vůbec to nebyl špatný nápad.Líbilo se mi, že celkový příběh vypravují tři osoby a každá ze svého úhlu pohledu, aby se na konci společně setkaly.Herecké obsazení je moc dobré, přesto největší pozornost si pro sebe krade Liv Tyler, které to moc sluší.Už dlouho jsem neviděl vtipnější přestřelku, ve které navíc hrají Village People.Příjemná komedie o jednom šperku v podání jedné mladé dámy. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama