Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Monumentálny pomník na počesť pôvabu a sexepílu Liv Tyler. Film inak za 3* (výborné hlášky), ale za jej "žhavosť" ešte jednu musím pridať. Hrá tu síce neuskutočnú sliepko-mrchu (ak chcete, nazvite femme fatale), ale kto z nás by si aj napriek tomu nenechal takto obliznúť ucho, umyť auto ("A to ste ešte nevideli, čo dokáže s hadicou!") alebo trebárs aj vyplieskať bičíkom? ;-) ()

PauloZ 

všechny recenze uživatele

Po shlédnutí jsem si uvědomil, že jsem na tom byl kdysi dávno (kolem roku 2001) v kině a měl jsem z toho tenkrát velmi dobrý pocit. Teď už tak dobrý dojem nesdílím. Je to solidní komedie, pár dobrých vtípků, ale taky je to taková ta lehce oldschoolová nadsazená konina. Navíc, ten konec je až příliš vyhrocený, takový "masakr" :-)). Pěkné 3*. ()

Reklama

fmash 

všechny recenze uživatele

Jak to dopadne, když se pablb, slizoun a trdlo začnou motat okolo jedné mrchy bez svědomí, která velice dobře ví, jak použít svůj hedvábný hlas a (patrně také velice hedvábné) tělo ve svůj prospěch? Navzdory očekávání a bolest slibujícímu pohledu na navoskovaného M. Douglase v úvodu se Začalo to jedné žhavé noci vyvinulo do slušné komedie. Loupající se vrstvy vyprávění z různých pohledů působily osvěžujícím dojmem, Goodmana mám rád (ne tak Reisera, jehož jsem mohle jenom v Jsem do tebe blázen). Dillonův trouba mi nebyl sympatický a kromě toho, že ve mně jeho příběh vzbudil soudružskou lítost, docela jsem mu jeho úděl přál. Liv Tyler zase jednou předla jako Arwen a nežral jsem jí sice její triky u auta, ale všechno ostatní ano. Douglas vypadal příšerně stylizovaně, ale nakonec mi byla jeho přisprostlá postava nejsympatičtější. Propletený příběh byl zábavný a bizarní finále mi trochu evokovalo Coeny v pozitivním smyslu. Celkově jsem byl dost spokojen a hodnotil bych klidně kolem 70 %. Čtyři hvězdičky si ale schovávám pro filmy, které mě něčím hodně zaujaly, což bohužel, navzdory všem svým kvalitám, žhavé noci nebyly. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, keď stretnete krásnu vypočítavú ženskú? Čo sa stane, keď muž nepoužíva mozog, ale južnejšie partie? Ako vidia dvaja ľudia tú istú situáciu zo svojho pohľadu? A čo je schopný urobiť chlap, keď ním lomcujú sexuálne pudy? Na tieto otázky vám dá odpoveď táto veľmi, veľmi, veľmi vydarená komédia. Liv Tyler ako vypočítava mrcha, ktorá namotala troch (4) mužov a prežil len jeden. Záverečná scéna s paródiu na Village People mi nedovolila sa ani nadýchnuť a skoro som si natrhol bránicu (bol tam aj indián). Za plným hodnotením stoja aj výborní ostatní herci vrátane M.Douglasa, ktorý tu hrá skôr vedľajšiu rolu. Film kde začal tam aj skončil, čiže Never ending story. Snímok na pohodový večer v adultnej partii, deti a pubertiaci sledujte radšej niečo iné! ()

Hopper 

všechny recenze uživatele

Čo robia chlapík v sadomaso oblečku, šerif v uniforme, looser, maniak a lá Pulp Fiction s brokovnicou v jednej izbe za zvukov Village People Y.M.C.A a šmíruje ich vrah s neskutočnou lokňou a kosť-mrcha ktorá to celé spískala ? To si treba pozrieť. Záver tejto čiernej komédie je neskutočne vtipný ("vďaka bože !") a celkovo je od začiatku sa na čo dívať. Netvrdím, že od úvodných po záverečné titulky sa budete smiať ale viac ako úsmev to bude. Navyše Liv je sexy až hrôza... ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Je to první film, který byl produkován společností Michaela Douglase „Further Films“. (Tygrys)
  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)

Reklama

Reklama