Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

petaspur 

všechny recenze uživatele

Jewel je dívka, do které se naivní barman Randy na první pohled zamiloval a je rozhodnutý pro ni udělat cokoli. Do Jewel se zároveň zamiloval právník Carl, který v ní vidí sexuální dračici se sklony k násilnému sexu a rozhodně pro ni udělá cokoli. Jewel je však zaroveň obětí, kterou je třeba chránit před zlotřilým Randym - tak to vidí detektiv Dehling, který netouží po ničem jiném, než moci pro ni cokoli udělat. Jewel zatím není jasné, kterému ze zamilovaných má věnovat své upřímné city, protože žádný z nich dosud nevlastní módní hit bohaté smetánky - DVD přehrávač. Nájemný vrah Burmeister, pomalu kráčející s nabitou pistolí v jejích žhavých stopách, by mohl velmi ulehčit dívčino složité rozhodování. ()

PlayEasy 

všechny recenze uživatele

Výsledky z ostatních webů: IMDb - 6,1/10 | Rotten Tomatoes: Tomatometer - 33%, Audience Score - 39% | FDb.cz - 70.3% | Tak tomuhle se říká žhavý nářez! Perfektní film s naplno fungujícími gagy a výborným obsazením na čele snímku. Film hned od začátku začíná skvěle a ukazuje různý pohled tří chlápků, kteří se snaží dostat (ať už zastřelit, nebo, však vy víte..:-) jednu hot ženskou, kterou přesvědčivě ztvárnila Liv Tyler. Z ústředního tria vládne Matt Dillon, Paul Resier a John Goodman také nezaostávají, ale jako vždy nás dostal Mike jako nájemný vrah... Závěr navíc vše dvakrát vtipně podtrhl... :-) 80% ()

Reklama

Payushka 

všechny recenze uživatele

Genialne prastena komedie, ktera obsahuje opravdu vsechno: od skvelych hercu (opravdu VSICHNI jsou bajecni, i ta Liv), pres kuzi a retezy, az po YMCA. Nejedna se tu o ten typ humoru, kde byste se za bricho popadali, ale zato jsou vsechny vtipky originalni, silene, trefne. Ackoliv se na imdb potaci kolem 60%, podle me stoji za zhlednuti. ()

Z0oMb3E 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane, keď stretnete krásnu vypočítavú ženskú? Čo sa stane, keď muž nepoužíva mozog, ale južnejšie partie? Ako vidia dvaja ľudia tú istú situáciu zo svojho pohľadu? A čo je schopný urobiť chlap, keď ním lomcujú sexuálne pudy? Na tieto otázky vám dá odpoveď táto veľmi, veľmi, veľmi vydarená komédia. Liv Tyler ako vypočítava mrcha, ktorá namotala troch (4) mužov a prežil len jeden. Záverečná scéna s paródiu na Village People mi nedovolila sa ani nadýchnuť a skoro som si natrhol bránicu (bol tam aj indián). Za plným hodnotením stoja aj výborní ostatní herci vrátane M.Douglasa, ktorý tu hrá skôr vedľajšiu rolu. Film kde začal tam aj skončil, čiže Never ending story. Snímok na pohodový večer v adultnej partii, deti a pubertiaci sledujte radšej niečo iné! ()

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Skutečný bar „McCool's" se nachází v St. Louis, ale filmaři se rozhodli v něm nenatáčet, protože je moc temný a ponurý. (Tygrys)
  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)

Reklama

Reklama