Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Kratoc 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem, že to bude blbost. Naštěstí jsem se hodně moc zmýlil. Liv Tyler je sexy, že člověk pomalu zapomíná na ostatní herce, ale ve skutečnosti hrají velmi dobře a humor je sice poněkud černý, ale komu to vadí? Vtipné to je :) A já se bavil. Nikdo přece od takového filmu nečeká, že bude sbírat Oscary, ne? ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Príbeh jednej sexice, ktorá trom mužom dokonale zamotá hlavu, je úžasná mozaika troch príbehov rozprávajúcich v štýle Pulp Fiction - čiže príbeh v rozdielnom podaní troch nadržancov, ktorí by "ho" vopchali aj do mixéru, .. príbeh plného postáv, ktoré sú sami o sebe uletené, .. príbehu, z ktorého tečie čierny humor, štipľavé a pikantné dialógy a ktorého absurdita a genialita vám dôjde až v závere, keď zistíte o čo tam vlastne šlo. Prejdem ale k tomu najpodstatnejšiemu - nikdy v živote už asi neuvidíte Liv Tyler v takto šťavnatých a pritom nevinne, zručne a vtipne natočených scénach, pri ktorých musí v každom chlapovi zabublať a zovrieť testosterón až sa vám z uší bude pariť a aj ten najzaprisahanejší kňaz musí oľutovať sľub celibátu. Naozaj kvôli Liv si to pozrite. ()

Reklama

pakobylka 

všechny recenze uživatele

----- "Máš ráda vodu ?" ----- Miluju ji ! Je to má druhá nejoblíbenější věc." ----- "Vážně ? A co je ta první ?" ----- Ano - je to přesně tak, jak předpokládáte: Za vším hledej ženu. Čekají vás nejenom žhavé noci, ale i dny - zlehka a úmyslně i trochu ledabyle přetřené na černo ... tak, aby prosvítal barevný podklad ... tak, abyste zůstali nad věcí - a přitom si mohli vychutnat skvělou zábavu. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Docela povedená černohumorná variace na filmy-noir, v nichž je katalyzátorem dění krásná femme fatale. Kromě dobře obsazených herců (hlavně Liv Tyler a Paul Reiser) potěší především slušně vygradované finále (poslední záběr je vskutku pamětihodný příklad drsného humoru). Pro mě osobně sice žádná velká legrace, ale svoje kvality to rozhodně má. 60 % ()

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Film, který můžeme zahlédnout na DVD u právníka je Hamilton, režíroval jej také Harald Zwart. (Tygrys)
  • Postava Utahova bratra (Andrev Dice Clay) odkazuje svým vzezřením na dřívější film Michaela Douglase Volný pád (1993). (Lorge)

Reklama

Reklama