Reklama

Reklama

Začalo to jedné žhavé noci

  • USA One Night at McCool's (více)
Trailer

Obsahy(1)

Všechno to začalo jednu noc v baru jménem McCool´s. Tentokrát zde bylo docela rušno. Randy (Matt Dillon) zde pracuje jako barman. Právník Carl (Paul Reiser) tu setrvává ješte po uzavírací době. Detektiv Dehling (John Goodman) je zde kvůli kriminálnímu činu. Je to snad mrtvé tělo, které spojilo tyto muže dohromady? Nejenom napětí, které tu vládne, ale i okouzlující mladá žena, příhodně pojmenovaná Jewel - šperk, klenot, skvost, drahokam - vyberte si, co chcete. Jewel (Liv Tyler) donutila všechny tyto tři muže přemýšlet o tom, jak by ji dostali, donutila dva z nich zapomenout na své (žijící!) manželky a jednoho z nich na již zemřelou ženu. Až jeden z mužů označil tento mimořádný moment: "Sex a násilí, všechno v jednu noc, to je trochu moc." Ale s ženou, jako je Jewel, je třeba očekávat mnohem, mnohem víc. Víc kalamit než se tři muži obávají. A to, co ona očekává, je víc, než ji mohou ti tři chlapi dát dohromady. A starý najatý vrah Burmeister (Michael Douglas) z povzdálí čeká na příležitost.

První filmový projekt produkční společnosti Further Films Michaela Douglasa, který si v něm vychutnal menší roli vášnivého hráče binga a hlavně zabijáka. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

tron 

všechny recenze uživatele

Začalo sa to jednej horúcej noci... dlhý názov, ale dobrý film, hoci tých 80% je predsa len trošku nadsadených, na strane druhej, je to riadne morbídna komédia, plná svižného rozprávania podareného príbehu (jeden príbeh niekoľkými uhľami pohľadov, výborný nápad), pôvabných nápadov (kontajner) a zaujímavého hereckého obsadenia: Matt Dillon, John Goodman, Paul Reiser a samozrejme femme fatale Liv Tylerová. A bonbón v podobe uvoľneného Michaela Douglasa. Užite si tento film. Hlavne na DVD. Kino Považan 2001 ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je totalni masakr. Hodne cerna komedie, ktera se s nicim moc nemaze. Dej filmu je dobre propletenej a sviznej a zaver v Randyho domu, prestrelka a jina hudba, je naprosto dokonalej. Jednotlivy postavy jsou naprosto vynikajici. Jedna z nejlepsich roli Michaela Douglase, jehoz Mr. Burmeister proste nema chybu. Druhej nejlepsi byl Richard Jenkins a jeho trosku uchylnej otec Jimmy. Pak tu je uchylackej pravnik, co rad beha v kozenym oblecku, skvele zahrany Paulem Reiserem. Matt Dilon, Liv Tyler a John Goodman jsou zde asi nejnormalnejsi, ale to neznamena , ze by byli mene vtipny. Dlouho jsem se takle nezasmal, sice trosku slabsich, ale 5* ()

Reklama

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Monumentálny pomník na počesť pôvabu a sexepílu Liv Tyler. Film inak za 3* (výborné hlášky), ale za jej "žhavosť" ešte jednu musím pridať. Hrá tu síce neuskutočnú sliepko-mrchu (ak chcete, nazvite femme fatale), ale kto z nás by si aj napriek tomu nenechal takto obliznúť ucho, umyť auto ("A to ste ešte nevideli, čo dokáže s hadicou!") alebo trebárs aj vyplieskať bičíkom? ;-) ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Líbilo se mi neustálé prolínálí děje, kdy nám jej vlastně vyprávějí 3 postavy a každá vidí různé situace malinko jinak. Liv Tyler byla v té době samozřejmě považovaná za mimořádně kočkoidní fenu. Se mnou to sice nikdy moc nehlo, ale druhým rozumím. Michael Douglas tentokráte spíše v menší roličce. 60% ()

Godhaj 

všechny recenze uživatele

,,Víš, Carle, nejsi vtipný, jen hrubý.“ Na to, že se jedná o komedii, jsem se moc nezasmál. Příběh, který se defakto točí jen kolem Liv Tyler, je dobře okořeněn efektem Rašomon, ale přišel mi hodně statický. Možná je to tím, že většinu stopáže jsem sledoval vyprávění hlavních postav, co se dělo v minulosti, což mě po čase omrzelo. Chování postav mi přišlo trochu otravné a nelogické. Zcela rozčarovaný jsem byl z tarantinovského finále, které se k předešlému příběhu vůbec nehodí. Takže krom Liv Tyler a několika povedených režisérských nápadů je tento film poměrně nudný a nezáživný. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (8)

  • Liv Tyler nosila kvůli velikosti poprsí během natáčení vycpanou podprsenku. (Tygrys)
  • Natáčení probíhalo v Los Angeles, Pasadeně, La Crescentě, Agoura Hills a Winnetce v Kalifornii (USA). (Tygrys)

Reklama

Reklama