Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Recenze (5)

p.a.douch 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takže co asi k tomuto dílku napsat? Napoprvé mě to moc nechytlo, šílená agenta Kleo, přiblblý policajt a tak dále. No ale vyšla druhá řada, a tak jsem si řekl, že tomu dám šanci. No a nelitoval jsem. Nakonec to nabralo slušné grády a hrdinové i hrdinky a antihrdinové i antihrdinky se nám pěkně odkopali. Kdo vlastně tady rozhoduje, kdo je bídák a kdo hrdina? Všichni vlastně bojují za "správnou" věc. ()

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

petikacka všechny recenze uživatele Ňamy, ňamy, mňam. Po delší době jsem si zase pošmákla na této černé komedii o rozpadu Německa. Kleo byla fantastická a myšlenkové pochody obou naprosto odlišných částí země byly k sežrání. Vyloženě mě bavil vtipný přístup k této jinak brutálně tragické době. A dobový vizuál to vše jen dokonale podtrhnul. Za mě 95% (22.08.2022) ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak se mé výsledné hodnocení této podivnosti plné "fantastického" německého humoru vyšplhalo až na upocené tři pěticípé, což mě dokonale překvapilo. Mě tato záležitost zklamala, protože jsem doufal, že Němci natočí něco ve stylu The Americans, k tomu ale, bohužel, nedošlo. Tvůrci se vydali cestou pochybného humoru, o nějaké serióznosti a napětí už pak nemohla být řeč a zbyla jen taková bizarní podívaná. / Poučení: Není nad kvalitně vymytý mozek. 3*- ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama