Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Studená válka sice skončila, ale bývalá špiónka z Východního Německa Kleo dál řádí v Evropě. A zamotá se přitom do vlastní minulosti víc, než by jí bylo milé. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (3)

bearmeedek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada přímo navazuje na jedničku. Rozjezd neměl úplně šťávu minulé řady, ale tento seriál je postaven na postupném rozvoji (ne socialismu). Opět velmi zábavné. Skvělé retro, náhlá likvidace osob vs. humor, většinou hodně ujetý. Obsazení známých politických osob (Erich Honecker, Margor Honeckerová) a totální pokřivení historie jejich působení a života po pádu Berlínské zdi. Pár naprostých dementů, kteří svou "jedinečnotí" baví. No a Kleo, ta je svá a tím pádem úžasná. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přestože jsem druhou sezónu ocenil shodným počtem pěticípých jako první řadu, můj dojem z ní byl přece jen odlišný. Bylo to způsobeno hlavně tím, že jsem na rozdíl od minula neočekával špionážní retro thriller, jelikož jsem už věděl do čeho jdu. Byl jsem tedy připraven na nepříliš sofistikovanou záležitost plnou pochybného, německého humoru a dostal jsem nepříliš sofistikovanou záležitost plnou pochybného, německého humoru, u které jsem se k mému vlastnímu překvapení vcelku slušně bavil. / Poučení: Sovětský svaz pro mě byl zemí plnou tajemství, k níž jsem si nedokázal vytvořit hezký vztah. 3*+ ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

o chlup lepší než extrémně přepálená jednička. Retro vizuál je stále fajn, ubralo se na zběsilosti a dokonce i Kleo (které se mi nechtělo úplně fandit) je tu o něco sympatičtější. Žádný zázrak se sice nestal a tahle série se stále pohybuje na hraně průměru, ale jako jednohubka proč ne...50% ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama