Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

tron 

všechny recenze uživatele

To už radšej trojku. Je síce neporovnateľne nudnejšia, ale aspoň sa nesnaží pchať humor do ságy, v ktorej humor nemá čo robiť. Tento diel je v porovnaní s pôvodnou "trilógiou" rúhaním a ja ho nenávidím. Nasledujúce Chuckyho potomstvo bolo rovnako príšerné. Sága sa k vážnemu duchu prvých troch dielov vrátila až v roku 2013 Chuckyho kliatbou. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Chucky je zpět ve své staré formě a je pěkně nadržený. Když se k němu připojí naprosto stejně zvrhlá Tiffany je o zábavu postaráno. Bylo na čase aby tato série přišla s něčím novým, protože trojka už byla na hranici průměru a její kvalita byla nic moc. Zde si stejně jako mnozí budu ještě dlouho pamatovat hlášku, se kterou Chucky zabodoval při svém sexuálním řádění. Líbilo se mi technické provedení jednotlivých vražd, které bylo hodně nápadité a ještě neokoukané. Hřebíky a střepy prostě dokáží udělat pěkně morbidní show. Jennifer Tilly byla k sežrání v těch uplých hadříkách a milenecká krize obou psychopatických panenek k popukání…7/10 ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu se může směle považovat za výborného režiséra přes restarty. Dokázal nemožné když vrátil na hororovou mapu důstojně pana Krugera s mistrem Jasonem. Ještě dříve ovšem vdechl znovu život do zlobivé panenky Chucky. Odlehčený příběh mě sednul a potěšila vynikající narážka na jinou legendu Hellraisera. Za nejlepší scénu považuji, jako asi každý, sexuální chvilku ve které se Tiffany ptá jestli má Chuck gumu, ten jí odpoví že je přece celý z gumy, tak nač. Nač jej ona upozorní že z plastiku. Chucky ve spojení s Tiffany se moc neupejpali a jejich vraždící apetit byl ukojen 10 kousky. 50% PS: Málem bych zapomněl na vynikající playlist. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po letech se tvůrci rozhodli serii oživit a tak se Chucky opět probral a to díky jeho šílené přítelkyni, která ukradla jeho zbytky poldům a sešila a spravila ho (vypadá mnohem líp než dřív) a oživila. Hned se jejich vztah znova utuží až tak, že jí Chucky zabije a oživí ji v panence, tak že jsi sou rovni. A vydají se na hřbitov na hrob pro amulet, aby se mohli vrátit do lidského těla. Jenže kdo je tam doveze? A tak Tifany zavolá sousedovi, aby pro ní udělal laskavost a odvezl dvě panenky na hřbitov a dá mu za to samozřejmě peníze. Mladík , ale má problémy s holku nebot jí její strýc či kdo to byl -mimochodem šéf policie hlídá. A tak společně se rozhodnou utéct samozřejmě jim to nevyjde tak jak by chtěli a hend je načape polda co je špehoval. Jenže pár netuší, že sebou mají dvě živé panenky a k tomu pěkně krvavé. A ty se o poldu postarají a nejen o něj. Jenže to vidí řada lidí amyslí si že za to může ten pár. A tak je po nich vyhlášeno pátrání. A road movie začíná, cestou se vezmou, ale každý se bojí toho druhého nebot si myslí, že právě on je vrah. Až jejich kamarád se je snaží zastavit a přitom se ukážou panenky a je jasno (jak pro koho) Máme možnost vidět sex panenek jak ujeté. A také porod Tifany do toho sposta handrkování mezi párem panenek až se vzájemně pozabíjí. Správně ujetý film. ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ehm co to melete? Že humor v sérii o vraždícím magorovi co je uvězněnej v těle gumový panenky nemá co dělat? Child's Play byl na černým humoru založenej vy expertíci. Zde je však dotaženej k dokonalosti, prakticky vše co Chucky vypustí z huby je hláška co funguje a film je navíc prošpikovanej odkazama na ostatní slashery (Jasonova maska, Freddyho rukavice, Leatherfacova motorovka, maska Majkýho Myerse + scéna kdy chlápkovi nastřelí hřebíky do palice a Chucky řekne TOHLE MI NĚCO PŘIPOMÍNÁ :)). Je to snad lepší než první Child's Play. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)
  • Ve scéně, kde je Tiffany (Jennifer Tilly) ve vaně a přepíná kanály, objevuje se v televizi seriál To je vražda, napsala (1984).. (Wade)
  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama