Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Ronny Yu se může směle považovat za výborného režiséra přes restarty. Dokázal nemožné když vrátil na hororovou mapu důstojně pana Krugera s mistrem Jasonem. Ještě dříve ovšem vdechl znovu život do zlobivé panenky Chucky. Odlehčený příběh mě sednul a potěšila vynikající narážka na jinou legendu Hellraisera. Za nejlepší scénu považuji, jako asi každý, sexuální chvilku ve které se Tiffany ptá jestli má Chuck gumu, ten jí odpoví že je přece celý z gumy, tak nač. Nač jej ona upozorní že z plastiku. Chucky ve spojení s Tiffany se moc neupejpali a jejich vraždící apetit byl ukojen 10 kousky. 50% PS: Málem bych zapomněl na vynikající playlist. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chucky válí. Tentokráte se mu zachtělo nevěsty a jelikož stará láska nerezaví, vrátí se ke své bývalé holce. Jenže ne vše je tak jednoduché, jak si to zlotřilá panenka maluje. Ronny Yu vsadil na komediálnější tón a vznikla tak morbidní veselohra na téma "když se zamiluje panenka a chce si zašukat". Katherine Heigl vypadala tenkrát jak prasátko. 60% ()

Reklama

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Lepší návrat si Chucky asi přát nemohl. Po poměrně slabší trojce a deseti letech čekání přichází zpět, ukáže nám svou starou a háže jednu hlášku za druhou. Osvěžit horor komediální stránkou se ne vždy povede, ale zde je třeba Ronnymu vzdát čest. Hodně dobrý mordy, dost dobrý humor (rýpání Tiff do Chuckyho, že nůž je zastaralej, že jsme už v devadesátých letech - to k čemu se pak Chucky nechá vyhecovat stojí za to, stejně jako jeho následná narážka na Hellraisera - ostatně, pořádně si všímejte hned v úvodní scéně v policejním skladišti, co tam mají za hezkou sbírku masek), panenkovskej sex a navrch klasicky špičkovej výstup Alexise Arquetta, tenhle herec prostě není normální, většinou odehraje jen krátký výstup ve vedlejší roli, ale dá do ní všechno, stejně jako tady, tady je prostě úžasnej. Povedlo-li se někdy skloubit horor a komedii, pak v tomhle snímku. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|58%| Dějově je to opravdu hodně slabé + ty postavy jsou tak nevýrazné a tupé. Ale nějak bych se tím moc nezabýval. Chuck a jeho nevěsta – to jsou hlavní herci. ;) Jedna vtipná scéna za druhou následuje a já se bavil až do konce. Už to není ono jako první dva filmy – ty byli prostě nejlepší. Ale neříkám, že to nezabaví. Furt to bylo správně krvavé, od panenek hláškující, tak proč to úplně stáhnout do pekel. Lepší průměr, nic víc ale! ()

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)
  • Domácim maznáčikom Tiffany (Jennifer Tilly) je tarantula menom Charlie. Patrí k druhu Avicularia Minatrix. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama