Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Chuckyho Nevestu mám z celej tejto série najradšej. Pôsobí omnoho odľahčenejšie, uvoľnenejšie ako predchádzajúce diely; ku starému známemu Chuckymu sa pridáva ďalšia reinkarnovaná panenka Tiffany; švih tomu dodáva zaujímavá práca s kamerou a hutný rockový soundtrack; celé je to vystavané na pozadí klasického teenagerského love-story; ale rozhodne nezabúda na svoje horrorové korene. **** ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Don Mancini se zbláznil, i když asi i on si konečně uvědomil, že sériovej vrah s ksichtem panenky je pěkně debilní nápad, tak se asi zhulil a s kolegou Ronnym Yu natočili tenhle brak. Jenže Satanovo noho div se, vono to funguje. Teda chvílema jsem si říkal, jak by tohle vypadalo, kdyby to natočil třeba takovej Rob Zombie (jehož Living Dead Girl tu zazní při otvíracích titulcích, vůbec soundtrack to má dobře našlapanej). Chucky nám totiž konečně dospěl, našel si ženskou, vopíchal jí, přivedl do jináče a pak se jí pokusil ubodat nožem na chleba- inu von to byl vždycky romantik jak cyp. Svým způsobem dosud nejzábavnější Child's Play, ale i tak, tahle série je fakt děsná pruda :-) Aspoň že to pomrkávání na slavnější kolegy Jasona, Michaela nebo Pinheada jednomu přitiskne nablblej úsměv na vobličej... ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Po poslabšej trojke, ktorá sa ale dá stále vnímať ako slušné guilty pleasure, ide o návrat do formy, respektíve tam, kde považujeme túto sériu vo forme my, fanúšikovia. Potešil návrat k tematizovaní rodiny, tentokrát v humornejšom štýle, Andy nehľadá rodinu, ale sledujeme dva páry (skúste si tipnúť zloženie), ako sa vysporiadavajú s partnerským životom a príde aj nejakú tú svadbu. A dokonca aj na sex s "gumou". Poteší aj klasická postmoderna, odkazy tu sú síce doslovné, ale taký "pinhead" skrytý v aute vyvolá u niekoho strach, u druhého smiech. Len ten prvoplánový hard rock liezol dosť na nervy a radšej sa nebudem vyjadrovať k dobovému blond účesu jednej z vedľajších postáv. No a záver, ten záver... ()

Corpsegrinder 

všechny recenze uživatele

Ehm co to melete? Že humor v sérii o vraždícím magorovi co je uvězněnej v těle gumový panenky nemá co dělat? Child's Play byl na černým humoru založenej vy expertíci. Zde je však dotaženej k dokonalosti, prakticky vše co Chucky vypustí z huby je hláška co funguje a film je navíc prošpikovanej odkazama na ostatní slashery (Jasonova maska, Freddyho rukavice, Leatherfacova motorovka, maska Majkýho Myerse + scéna kdy chlápkovi nastřelí hřebíky do palice a Chucky řekne TOHLE MI NĚCO PŘIPOMÍNÁ :)). Je to snad lepší než první Child's Play. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Po filmu „Chuckyho nevěsta“ jsem docela zvědavý na to, jak Don Mancini zvládl pátý film, protože ten šestý se rozhodně tolik nepovedl. Nic to nemění na tom, že v téhle sérii je rozhodně pořád co vidět, a není to jen sex dvou panenek a jejich hašteření, i když to je naprosto skvělé koření tohoto kousku. Tenhle film mě prostě bavil a oproti druhému a třetímu dílu velmi vyniká. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • Hlídkové auto policisty Nortona (Michael Louis Johnson) je Chevrolet Caprice 9C1 z roku 1993. S ním souvisí i chyba ve filmu. Když Chucky nacpe tričko do palivové nádrže na pravé straně vozu, tak je to nemožné, Chevrolety Caprice měli dvířka palivové nádrže ukryté za zadní poznávací značkou. (biker)
  • Chucky se ve filmu zmíní, že když byla jeho duše přenesena do panenky, tak měl na krku amulet. V prvním dílu této filmové série Dětská hra (1988) však na krku žádný amulet neměl. (Raichu.Cz)
  • Zbraň, akú použije v závere Chucky je pištoľ Glock 17. Tiffany (Jennifer Tilly) používa Bruni ME-8. (beso74)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama