Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Čtvrtým dílem se z Dětské hry stává  definitivně černá komedie a z Chuckyho  de facto antihrdina, vraždí převážně hajzlíky  a nevinní umírají buď mimo záběr nebo při kruté nehodě.  Jeho sekundantka je sexy jako člověk i trochu úchylně i jako panenka, čehož  je beze zbytku a s potutelným úsměvem využito i při nezapomenutelné sexuální panenkové scéně -  "Vzal sis gumu? Jsem celej z gumy, jestli sis nevšimla!" - Vraždy jsou pak opět vtipně nápadité a odkazy na ikony žánru příjemné, začátek na policejní stanici až orgasticky. Čtyři bez váhání. ()

tron 

všechny recenze uživatele

To už radšej trojku. Je síce neporovnateľne nudnejšia, ale aspoň sa nesnaží pchať humor do ságy, v ktorej humor nemá čo robiť. Tento diel je v porovnaní s pôvodnou "trilógiou" rúhaním a ja ho nenávidím. Nasledujúce Chuckyho potomstvo bolo rovnako príšerné. Sága sa k vážnemu duchu prvých troch dielov vrátila až v roku 2013 Chuckyho kliatbou. ()

Reklama

rsimonyi 

všechny recenze uživatele

Důstojný nástupce prvních Dětských her okořeněný komediálním prvkem. Tvůrcům se podařilo natočit zábavnou hororovou komedie s odkazy na jiné horory. Nejvíce mě pobavila narážka na Pinheada (hřebíky v hlavě šerifa Johna Rittera). Ronny Yu tu oživil skvělou hororovou sérii! Potom stejně úspěšně oživil Freddyho a Jasona. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Vynikající čtvrtý díl "Chuckyho" série. Je z něho sice trochu cítit vypočítavost, komerčnost a příliš chtěná líbivost, ale co, kašlu na to, mě tenhle díl baví hned po jedničce nejvíc. Jennifer Tilly je skvělá, její loutka ještě víc a film díky téhle postavě získává další rozměr a nové možnosti. A řekl bych, že scénář tyto možnosti využil a zužitkoval opravdu důkladně. Sice už to není horrorová pohádka ale spíš lehce horrorová komedie, ale každopádně je to originální, odpočinková a vydatně zábavná podívaná. A konec je úžasný a otevírá další nové možnosti pro pokračování... ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Neskutočná býkovina, robiaca si srandu snáď zo všetkých hororov rokov osemdesiatych a i z 80´s samotných. Žáner horror veľmi nevyhľadávam, ale Chuckyho nevesta je skôr poriadne čierna komédia, hrajúca sa s klišé žánru definovanými v slávnych sériach osemdesiatych rokov. Pritom film ani sám seba neberie vážne a tak neostáva nič iné len sa kráľovsky baviť s týmito gumenými monštrami. 8/10 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (24)

  • V momentě, kdy Chucky zasáhne policajta hřebíky do tváře, tak Chucky prohlásí: „Proč to vypadá tak povědomě?“ Má tím na mysli Pinheada (Doug Bradley) z filmu Hellraiser (1987). (Raichu.Cz)
  • Ve scéně, kde je Tiffany (Jennifer Tilly) ve vaně a přepíná kanály, objevuje se v televizi seriál To je vražda, napsala (1984).. (Wade)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama