Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (289)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem to tak nevnímal, ale Jennifer Lawrence JE kočka. Tahle role ji navíc v kariéře pomůže, protože sestoupila mezi prostý lid, udělala ze sebe sexuální objekt a snaží se sbalit synáčka prachatých rodičů, aby od nich za odměnu dostala auto, které nutně potřebuje. Humor mohl být určitě i drsnější, ale pár momentů tady J.Law předvede. Samozřejmě že se z toho vyklube romantická komedie jako vyšije, ale já jich v poslední době zase tolik neviděl, takže jsem tu limonádu zvládl. Hlavně to netrvá dvě a půl hodiny a není to z dílny Netflixu. 60% ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Supr komedie u které jsem se fakt zasmál a odreagoval. Jennifer Lawrence je hezká, ale hlavně fakt přirozená a má komediální talent. Funguje je to nejen jako komedie o střetu rozdílných povah, ale i jako o střetu generací. To, kde třeba Bill Burr totálně selhal ve starejch fotrech, se v Nic ve zlým daří bravurně. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Pokud nemáte scénáristu, který by dokázal kloudně a hlavně vtipně zapohrdat bolševickými kokotporáty stádově dokonale zmanipulovanými, virtuálními iluzemi poškozenými a na spotřební elektronice zcela závislými ovčánky degenerace Z, musíte holt aspoň zaplatit Lórecku, aby to zkusila vytrhnout bobrem a nějakým tím plným frontálem, pročež tomu kromě několika obvyklých lobotomů dozajista skákne podpořit mizivé tržby ještě i pár honičů. Jako, musím říct, že z otylé lučištnice se šoulavými stehny a permanentním výrazem zpruzené piče vyrostla docela kulantní a solidně apelující barakunda, od které bych si klidně nechal zahřát pneumatiky před Velkou cenou, a ani by nemusela moc škemrat. Ovšem k tomu, aby vyhonila do červených čísel tuhle bezradnou, přitroublou a místy až trapnou pičočalamádu o tom, jak v ulitě asociálních sítí předpisově vypěstovanému slizkému, ustrašenému, hexadecimálnímu a řádně zbuznělému nemrdalovi pořídí zoufalí rodiče štětku, by musela přihodit ještě minimálně plně exponovaného netopýra a tak třetinu hrací doby twerkovat. Čili ty jediné sysluplné, esteticky vyvážené a zábavné dvě minuty na pláži zhodnotím mimořádně benevolentně dvěma rudými samolepkami na bradavky a příště bych chtěl Dženyfer spíše vidět v něčem s názvy jako Hard feelings nebo No harm bangings. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Pohodová feel-good komedie, které se už tak moc nevidí, nebo na ně nemám štěstí. Jednoduchou zápletku vykompenzuje chemie mezi kočkou Maddie a tragickým Percym. Neskutečně dost vtipných hlášek a scénka, kdy se nahatá Jennifer Lawrence pere na pláži, tak to byl úlet, měl jsem dost, to se nezažije ani v Prcičkách. ()

Vidly10 

všechny recenze uživatele

Fajn lehce klišé nakopávající romantická blbina s celkem neokoukanou zápletkou a Jennifer Lawrence, kterou jsem měl vždy v oblibě. Jinak se nejedná o nic převratného a občas i lehce nešikovného, co se vztahů mezi postavami týče. To je za mě největší problém celého filmu. ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)
  • Zatímco jeho postava měla jet studovat na Princeton, Andrew Barth Feldman (Percy) odložil studium na Harvardu, aby si mohl zahrát v tomto filmu. (honzikk)

Reklama

Reklama