Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve chvíli, kdy Maddie (Lawrence) hrozí ztráta rodného domu, narazí na lákavou pracovní nabídku: bohatí úzkostní rodiče hledají někoho, kdo by se „dal dohromady“ s jejich devatenáctiletým synem Percym, než začne studovat na vysoké. Maddie však ke svému překvapení brzy zjistí, že u podivína Percyho není nic jisté. (Falcon)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (290)

maddy 

všechny recenze uživatele

No Hard Feelings zastal niekde na pol ceste medzi R-kovou komédiou a good feeling, romantickým filmom a po celú stopáž sa nevie rozhodnúť akým filmov by vlastne chcel byť. Na R-kovú komédiu tu je pramálo skutočne Rkového, drsnejšieho alebo sexistického humoru a posledná polhodina kedy sa film odrazu pretaví do romantického filmu, kedy postavy začnú riešiť existenčné problémy a dávať si dohromady svoj život akosi neladí s predošlým dianím a po emočnej stránke ani nijako nefunguje. Navyše celé sa to odvíja podľa úplne štandardnej scenáristickej šablóny, kde každú scénu a jej smerovovanie odhadnete vopred. Ako oddychový film na jeden večer neškodné a Jennifer Lawrence sa tu ukáže, ehm, v plnej kráse spredu, aj zozadu, takže niekomu to môže stačiť, ale ja som úprimne čakal niečo na štýl skvelých Prci, Prci, Prcičiek a dostal skôr The 40-Year-Old Virgin. CELKOVO: 5/10 ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Zápletka bohužel není podána ani trochu věrohodně a film zároveň obsahuje jednu z nejzbytečnějších odhalených scén v dějinách kinematografie, ale ve výsledku to nebyla úplně špatná podívaná. Především tedy zásluhou slušné chemie mezi Jennifer Lawrence a Andrewem Barth Feldmanem, neboť o poutavosti nebo originalitě scénáře se rozhodně mluvit nedá. ()

Reklama

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, že půjde o klasickou romantickou komedii, kde už předem víme, že to nedopadne dobře. Ale po doukání můžu říct, že se jedná o docela povedenou komedii, kde jsem se i kolikrát zasmál, a zároveň se jedná ve výsledku i o docela rodinný film. Sice je tu pár scén, na které bych s celou rodinou nekoukal a to zejména scéna na pláži na začátku filmu. Tam jsem se až trochu divil, že film neskončil na jiné platformě. Celý příběh ale není nijak extra zvláštní. Jde o klasiku. Kluk, který nemá žádné zkušenosti se ženami a do toho ještě k tomu nevychází z domu. Proto si rodiče najmou Maddie (Jennifer Lawrence), která ho má naučit, jaké to je chodit s holkou, popřípadě první sex. Právě Jennifer Lawrence je ta, díky které jsem na tento film narazil. A rozhodně toho nelituji. Jedná se o letní oddechovku, u které se člověk posměje a přijde aspoň na jiný myšlenky. 6/10 ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele

Příjemná a zábavná jednohubka s krásnou Jen Lawrence, která film táhne a za zmínku stojí společná chemie s druhým protagonistou. Film jakoby byl stydlivým nepřiznaným příbuzným odlehčených (18+) komedií z přelomu tisíciletí jako například kultovní Prcičky, přičemž podobný styl dokáže vkusně přenést do dnešní doby. Je zde jedna dost explicitní scéna, která je na jednu stranu ehmm.. příjemná? na druhou bych se bez ní obešel a tak nevím, jestli náhodou této feels good rom-com malinko neškodí. Víc podobných komedií, děkuju. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Velmi příjemná feel-good žánrovka jakých už moc v dnešní době nevzniká. Gene Stupnitsky mě rozsekal komedii Good Boys, kterou jsem viděl už 5x a řadím ji mezi top komedie posledních let, hezky tam těží z nevinnosti dětí, které řeší dospělácké věci. O trochu podobný přístup se snaží i zde, kde těží z nevinnosti nezkušeného chlapce, který se bojí téměř všeho a hlavně žen a není to sice taková jízda narvaná gagy a situačním humorem, sází se spíše na skvěle fungující chemii a překvapivě fungující vztahové drama, ale i v téhle poloze mi Stupnitsky sednul. Jennifer Lawrence je zde výborná, né jen že skvěle hraje, ale je správně HOT, a že se ukáže full frontal naked jsem fakt nečekal. Neznámý Andrew Barth Feldman hraje nezkušeného panice taktéž skvěle a věrohodně a líbila se mi i jeho postupná proměna. Scéna, kde Feldman zahraje na klavír v restauraci má i silné dojemné kouzlo. První půlka je vtipnější, druhá je spíše drama, ale je to fakt příjemná a kvalitní podívaná, kde jsem se ani na chvíli nenudil. Příjemné překvápko 75% ()

Galerie (12)

Zajímavosti (11)

  • Natáčanie začalo koncom septembra 2022 v rôznych lokalitách okresu Nassau v New Yorku, ako sú Hempstead, Point Lookout, Lawrence a Uniondale. Skončilo sa v novembri 2022. (Arsenal83)
  • Zápletka filmu je založena na skutečném inzerátu z Craigslistu, který Gene Stupnitsky obdržel od producentů a rozhodl se jej zfilmovat. (figgo jr.)

Reklama

Reklama