Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

cariada 

všechny recenze uživatele

První díl pokračuje kde skončil. Andy je v ústavu jelikož mu nikdo nevěří , že vraždila panenka, máma je ve cvokárně a vůbec se tu neobjeví. Ty dva poldové co viděli, že panenka je živá tam taky nejsou vůbec. A tak je Andy na vše sám. Dostane se do pěstounské rodiny, která už vychovává dospívající krásnou dívku. Nejdřív ,ale vyrobci panenek dají znova dohromady Chuckyho, který schořel , aby zjistili jak to bylo s tím jeho "životem" samozřejmě to ved jen k tomu, že se opět probudí a jde si pro tělo Andyho. Ten se to marně snaží nové rodině říct, ale ty mu jak jinka nevěří, jenže postupně to odnáší učitelka ,otčím i náhrádní máma. Jen jeho nevlastní sestra pozná, že je to pravda a snaží se mu pomoci. Ale sama musí dávat pozor ,aby ji Chucky nepodříznul. Až se dostanou do továrny na panenky, kde dojde k rozhodujícímu střetnutí. Je to hodně podobný jako první díl. Slušná, ale průměrná podívaná. ()

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Chucky je pěkně odolnej malej zrzavej parchant a ani jeho upálení, které jste mohli vidět v prvním díle, ho nezastaví. Továrna na hračky totiž ze zbytků jeho původního těla vytvoří novou panenku a duše Charlese Lee Raye v ní znovu ožije. A opět se snaží dostat Andyho... Ve dvojce se oproti prvnímu dílu dočkáme více vražd a Chucky začíná navíc docela hláškovat, takže místy je to vážně sranda. Opět se sice nejedná o horor, ze kterého byste nemohli strachy spát (pokud nejste děti), ale nudit se nebudete. Je trochu škoda, že konec je dost nepovedený. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je krásná věc, ale nezařídí úplně všechno. Chucky, respektive sériový vrah Charles Lee Ray, je zpátky, má zlověstný výraz a rozumí si s čepelí nože. A má smysl pro dost černý humor. Dobře víme, kam to celé směřuje. Motiv vraždící panenky, která má naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. Ať jsme ale féroví, herecké výkony byly jalové a nešlo přehlédnout velké množství přešlapů a logických lapsů, kdy prostě tvůrci přišli s první pytlovinou, která je napadla, ač úplně nenavazovala na předešlé dění. A u dvojky to platí dvojnásob. Přesto „oceňuji“, že se tvůrci nebáli udělat z něčeho (tady můžeme polemizovat) roztomilého něco děsivého. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Dětská hra 2 je rutinní pokračování, které rozhodně diváka neurazí, ale zároveň ničím nepřekvapí. Kostra děje je prakticky stejná jako u prvního dílu (malému chlapci skoro až do konce opět nikdo nevěří) a stále se to bere až příliš vážně. Finále ve fabrice na panenky je ovšem poměrně nadupané a vytahuje předešlou fádní hodinku mírně nad průměr. ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Nezničitelný Chucky jde zase po Andym. Musím říct, že až na toho nebohého opraváře, který ještě vyfasoval nové oči, si tu smrt všichni zasloužili. Po tom závěru, kdy Chucky třikrát zase obživne už se opravdu nedá věřit, že by něco nepřežil. Herecké výkony dost mizerné a naprosto nejhorší je ten malý kluk, horšího už fakt vybrat nemohli. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)
  • Jediný film série, v ktorom Chucky nepoužije skutočnú strelnú zbraň. (FromHell)

Reklama

Reklama