Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

JohnMiller 

všechny recenze uživatele

Prvý film s Chuckym ktorý som ako 12 ročný videl v TV. O to viac ma vtedy mrzelo že som bol do príbehu vtiahnutý v momente kedy dávajú do poriadku spálenú figúrku netušiac čo sa dialo predtým. To mi však nebránilo si užiť tento horor zo všetkým. Keď som si to pozrel o desať rokov neskôr čuduj sa svete ono ma to bavilo znova ! Paranoidné predstavy malého dieťaťa ktoré sa premieňajú na skutočnosť a vynaliezavá bábika s dušou masového vraha s neuveriteľnou kadenciou hlášok ma opäť bavili. Je to rok 1990 ale 80´s hororový feeling nezaprie absolútne ničím...soundtrack atď.... Najviac ma bavil ten rozťahaný koniec.. Chucky nie a nie zomrieť... odsekne si ruku, roztavia sa mu nohy, roztaví sa celí... a on ešte stále žije... najbrutálnejšia smrť spomedzi všetkých častí, aj keď mu trojka šľape na päty. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola určite lepšia, ale pri dvojke som sa stále dobre bavil, no priznávam, že sa vytratil pôvodný duch a aj atmosféra ochabla. Chuckyho je vidieť častejšie a nie je to až tak pre škodu, pohyby sú zase dobré, chvíľami je to hororové aj napínavé či krvavé. Námet je znova pripečený a celé je to pritiahnuté za vlasy. Dejovo to tiež nevyniká. 60% ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Jako by nestačilo, že dospělí malému Andymu neulehčují posttraumatickou stresovou poruchu, na neohlášenou návštěvu se chystá strejda Chucky.. Thrash, který zaslouží pochvalu leda za obličejovou mimiku toho polyvinylchloridového zabijáka z hračkářství a únosnou délku. Trochu to zvedne „terminátoří“ finále ve fabrice, kterého se koneckonců účastní i postava s jménem Kyle, ale nic extra vzrušivého, když víte, co bude dál. A to ani nemusí Chucky pronést: „I'll be back..“ ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Ve dvojce už  to Chucky výborně rozjíždí směrem k zábavnému a černočernému slasheru. A je to jízda jak má být, bodycount slušný, vraždy různorodé a byť scénář občas v něčem klopýtne, tak vše vynahrazuje právě Chuckyho úžasná osobnost. Závěrečná bitva v továrně mne pak vede až téměř k absolutnímu hodnocení, kdo ví, v plánu je celá série, tak možná ještě přehodnotím. Prozatím zanechávám čtyři malé krvavé otisky ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Fuckující Chucky a jeho smrtelné hlášky v druhém pokusu o zmocnění se Andyho těla. Oproti úvodnímu dílu sice ubylo atmosféry a momentu překvapení, ale pro dobro věci přibylo toho, na co divák s napětím čekal Chuckyho. Pro mě si celá "Child's Play" série (myšleny úvodní tři díly) udržují standatně vysokou úroveň a atmosféra - krev - zábava je nám dávkována velmi vyváženě..až bych to přirvnal k dalším "loutkovým" kultům z přelomu 80' a 90' Gremlins a Critters (pro podobné ptákovinky mám děsnou slabost, škoda, že se podobné věci už dnes netočí). Nebýt druhý díl plný morálních, rodinných žvástů v podobě pěstounské rodinky a u trojky překombinovaného, hloupého finále, by bych ochoten ohodnotit čtyřhvězdou, tahkle bohužel musím u obou puntík sebrat, ale i tak se jedná o velmi povedený, zábavný odpočinkový "horrůrek". ChP 1 - 80%, ChP 2 - 70%, ChP 3 - 65%. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Autor scénáře Don Mancini uvedl, že v rané verzi svého scénáře byl film situován do období vánoční sezony, což by vysvětlovalo plný sklad panenek v závěru filmu v tovární hale. (Lajty)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Film sa nakrúcal v Chicagu. (Darkage)

Reklama

Reklama