Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (166)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Dvojka malinko ztrácí na kvalitě, ale pořád je to slušná prdel. Vraždící panák ze stáje Good Guys opět ohrožuje otravnýho spratka Andyho a navrch teen-hvězdičku ze seriálu Beverly Hills. Divák je zde zákonitě ušetřen o moment překvapení i pocitu nejistoty ze zdánlivě nevinné hračky a z poměrně strašidelné podívané se tak stává již klasická vybíjená. Naštěstí je Chuckyho elektronický model rozpohybován opět věrohodně, za což si velké uznání zaslouží maskér Kevin Yagher. V dětství jsem s kamarádama tyhle filmy žral, dneska už se "jenom" příjemně bavím. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Tak táto časť už nieje až tak dobrá ako jednotka a dôvod je jednoduchý, je tu viacero nezmyslov a vzkriesenie Chuckyho bolo solídne nezmyselné a aj postavy sa chovali riadne tupo. Ale zase mal niekoľko dobrých nápadov ako obeť a kopírka alebo človekovi vsadené oči bábiky a ešte ich tu niekoľko bolo. Dlhá scéna, ktorá sa odohrávala vo fabrike na hračky bola pútavá a mala aj silnú atmosféru. Triky boli tiež na slušnej úrovni. Tu troška nadhodnotím, lebo ešte táto časť mala úroveň. ()

Reklama

tom88 

všechny recenze uživatele

Jednotka bola určite lepšia, ale pri dvojke som sa stále dobre bavil, no priznávam, že sa vytratil pôvodný duch a aj atmosféra ochabla. Chuckyho je vidieť častejšie a nie je to až tak pre škodu, pohyby sú zase dobré, chvíľami je to hororové aj napínavé či krvavé. Námet je znova pripečený a celé je to pritiahnuté za vlasy. Dejovo to tiež nevyniká. 60% ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Doposud jediný díl, který jsem z hororové série o Chuckym viděl. Poměrně zajímavé. Ta panenka je určitě jeden z nejrafinovanějších filmových vrahů. Film jako celek mě bavil hodně - trochu jsem se bál, trochu jsem se smál. Jenom konec v tý továrně je docela dost blbej... Jistě si nenechám ujít další Chuckyho zabíjačku a černohumorné hlášky. Jako horor to je zcela průměrný film, ale pobaví a trochu bát se budete. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Nostalgie je krásná věc, ale nezařídí úplně všechno. Chucky, respektive sériový vrah Charles Lee Ray, je zpátky, má zlověstný výraz a rozumí si s čepelí nože. A má smysl pro dost černý humor. Dobře víme, kam to celé směřuje. Motiv vraždící panenky, která má naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. Ať jsme ale féroví, herecké výkony byly jalové a nešlo přehlédnout velké množství přešlapů a logických lapsů, kdy prostě tvůrci přišli s první pytlovinou, která je napadla, ač úplně nenavazovala na předešlé dění. A u dvojky to platí dvojnásob. Přesto „oceňuji“, že se tvůrci nebáli udělat z něčeho (tady můžeme polemizovat) roztomilého něco děsivého. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Jediný film série, v ktorom Chucky nepoužije skutočnú strelnú zbraň. (FromHell)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)

Reklama

Reklama