Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Další díl co jsem viděl poprvé z Novy a jak jsem psal u dvojky, další díl co u nás nevyšel na VHS. Jo tenhle díl taky nemá chybu, bavilo mě to hodně. Líbí se mi moc začátek, jak krásně navazuje na dvojku, zkrachovalá a opuštěná továrna a v ní zničenej Chucky, ovšem jeho krev se dostane do hmoty ze který se vyrobí nová panenka a Charles Lee Ray je opět na světě. Andy Barclay (Justin Whalin) nám vyrostl a jde na vojenskou školu, tam se k němu dostane Chucky aby mohl dál terorizovat jeho a další vojáky. Vraždy dobrý ale mohlo jich bejt klidně víc :) Tomáš Karger co namlouvá hlas Chuckyho je taky dobrej, poprvé jsem si myslel že to mluví Martin Dejdar, fakt že mi tak na poprvé zněl :D Jinak blbost aby bílej chtěl jít do těla černýho, no třeba chtěl mít větší péro :D Atmosféra dobrá, líbí se mi jak každej ten díl má jinou atmosféru a pořád je to skvělá série. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie vo vojenskej škole nie je úplne zlé ale potvrdzuje sa pravidlo že tretie pokračovania zvyknú byť najslabšie. Jednu hviezdičku pridávam za to že pred 20 rokmi nemusel byť Andy homosexuál ako je tomu v prípade jeho nového majiteľa v seriáli Chucky. Síce bol Chucky už podstatne menej vtipný ale ťah s vysielačkou pri bitke o vlajky sa vydaril, rovnako tak hrdinský čin najväčšieho outsidera. ()

Utero 

všechny recenze uživatele

Nedávám odpad snad jen kvůli tomu, že Chucky je jasně můj nejoblíbenější zabiják a vážně mě mrzí, že se někdo opovážil natočit tuhle stupiditu, která skvěle našlapanou sérii totálně potopila. Za něco stojí snad jen atmosféra prvních 10ti minut a pár scének z konce filmu. Jinak čistě uplná nuda a zbytečnost. Navíc Chucky vzhledově už nepůsobí absolutně strašidelně. Jinak ten malý, černý herec, dnes známý z Lost byl tak neuvěřitelně trapný, že se mi z toho občas zvedal kufr. Vážně škoda, že po výborné 1 a 2 vznikla zbytečná a nudná trojka. ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)
  • Prvý film série, v ktorom Chucky ako bábika aj vystrelí z pištole. (FromHell)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)

Reklama

Reklama