Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (129)

Haymar 

všechny recenze uživatele

Ač už je to kvalitativně originálu na hony vzdálené, pořád mám i tento díl docela rád (dobrý nápad - zasazený dějem do vojenského prostředí, zabíjí naprosto nevyužitý potenciál a slabá, velice slabá režie). Přesto mi slabost pro Chuckyho a notná dávka nostalgie prostě nedovolí dát míň... Zároveň tímto dílem uzavírám "svou"(oficiální) Child's Play "trilogii" (další pokračování opravdu důrazně nedoporučuji!!)... ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Tretí Chucky ma stále baví, no už to kolíše medzi 2 a 3*. Je to slabšie ako prvé dva diely no stále sa dá na to pozerať. Atmosféra sa trocha vytratila, náboj a spád tiež. Vraždy ostávajú na úrovni, no hlavne mi vadilo vojenské prostredie, v ktorom sa všetko dialo. Chucky je stále ten starý nepríjemný, vraždiaci, rafinovaný Chucky. Dúfam, že Detská hra 4 sa vráti tam, kde bola jednotka a dvojka. Ledva 50%. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pro mě neslabší díl celé série. Chucky se tentokrát zaměří na děti hrající si na vojáčky. Hm možná jde o zajímavý nápad, ale jeho realizace se tvůrcům moc nepovedla. Přesto si i tento díl zachoval kvaltu hlášek, stejně jako jeho předchůdci. Alespoň na tomto mohl Jack Bender stavět, když už se mu nepovedl výběr herců. Atmosféra nabídla místy (hlavně v závěru) solidní dávku napětí i černého humoru, ale první polovina filmu až na dvě vraždy docela nudí. 5/10 ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná o osm let později a na stejném místě, kde končí dvojka. Tedy v továrně Guys. CITÁT - Andy je stará historie, nikdo si nevzpomene.........Nic nerozproudí krev víc jako škrcení oběti............Vítejte v Pekle......... Pravda prvních půl hodiny jsem se trochu nudil. Ale pak se to jakž takž rozjelo. CITÁT - Konec srandy!!! Krucinál, kde je Andy!!!!............... Chucky se konečně nasral a bude válka. Andy je ve vojenské škole a....vlastně Chucky už taky. Třetí příběh je sice lehce brutální, ale jinak nic moc. Na filmu mi vadil všudypřítomný hudební doprovod a zvuky, trhalo to uši. Jen za dvě hvězdy. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvěle fungující zábava, dvojka byla lehce přeplácaná záležitost ale alespoň Chucky tam naprosto perfektně fungoval a trojka... trojka je prostě lepší než druhý díl, který tím pádem vychází z původní trilogie nejhůř. Napádité už to sice příliš není, ale Chucky zase perfektně hláškuje a opět o dost víc než minule, navíc má skvělý dabing Tomáše Kargera, takže ani tak nezáleží na tom, že příběh tentokrát opravdu nic moc, protože já se báječně bavil a celkem rychle mi to uteklo a znovu jsem se přesvědčil, že Charles Lee Ray je jedním z nejlepších sériových vrahů všech dob a panenku Chucky opět žeru o něco víc. Za mě skvělá zábava a těším se na Nevěstu, u které si určitě perfektně pošmáknu. 70%, ale jen za Chuckyho, který prostě opět nezklamal. 1500. komentář, jaká skvělá chuckovina! ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)
  • Britská premiéra filmu bola vážne ohrozená, jedny z britských novín (The Sun) vo svojom vydaní tvrdili, že tento film ovplyvnil dvojicu chlapcov natoľko, že zavraždili dvojročného chlapčeka Jamesa Bulgera. Neskôr sa ukázalo, že ani jeden z vinníkov film nevidel. (beso74)

Reklama

Reklama