Reklama

Reklama

Critters se vracejí v supernapínavém sci-fi vesmírném dobrodružství! Tentokrát to ale nejsou obyčejní Critters – jedná se o speciální druh geneticky zkonstruovaných mutantů, kteří byli stvořeni, aby převzali vládu nad vesmírem. Tentokrát jsou lačni dobýt galaxii a zvláštní chuť mají na lidstvo, které je mimo tento svět. Přidejte se k majitelům oscarových nominací Angele Bassett (nejlepší herečka, Tina Turner, 1993) a Bradu Dourifovi (Pán prstenů: Dvě věže, nejlepší herec ve vedlejší roli, Přelet nad kukaččím hnízdem, 1975), Donu Keithovi Opperovi a Terrenci Mannovi, kteří se vracejí ke svým populárním rolím, a bojují o přežití proti Critters, nukleární zkáze a o osud vesmíru! (Magic Box)

(více)

Recenze (107)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Série měla skončit 2. dílem a nemuseli bychom dostat tenhle blivajs. Nápady došly, přesun do vesmíru nějaký potenciál skrýval, ale tvůrci byli buď děsně nešikovní nebo líní vymyslet lepší příběh. 20% PS: Bylo by zajímavé, kdysi se někdo pokusil sérii oživit. Minimálně jednička a dvojka nabízí slušnou zábavu i po více než 30 letech. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

První dva díly mají něco do sebe, ale trojka už značně pokulhává a po dlouhém čekání na nástup Critters se člověk stejně nedočká ničeho zábavného ani nechutného. Všechny postavy působí hrozně hloupě a DiCaprio ve vedlejší roli je vlastně jediným zajímavým prvkem. Nedokážu říct, jestli je poslední díl ještě horší, ale jako vykrádačka Vetřelce je to parádní. Na Critters se čeká skoro hodinu a než si je člověk užije, tak je konec. Smutný úpadek hororové série, která měla velký zábavný potenciál. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Amatérské vykrádačka Vetřelce, kde se režie jen snaží navnadit nějakou tu atmosféru vesmírné lodi, na které řádí tajuplný potvory z Vesmíru. Bohužel ta vesmírná loď připomíná spíše nějakou fabriku než loď. A co je ještě horší, že Crittersáci se objevují fakt dost sporadicky. [2232. hodnocení, 71. komentář, 25%, 395. nejhorší film] ()

walkingdead 

všechny recenze uživatele

Jak už to tak bývá, zvlášť u béčkových filmových sérií, to nejhorší na konec. Don Opper počtvrté vyrazil bojovat proti roztomilým všežravým příšerkám, tentokrát v budoucnosti, ve vesmíru, po boku má zhruba půltucet vesměs nesympatických postav, z nichž naštěstí většina umře. Triky jsou super, vypadá to tak o 10 let starší než třeba Vetřelec. A největší problém jsou samotní Critters - je jich málo a nejsou skoro vůbec na scéně. Ale i přes všechna negativa se na to asi ještě někdy mrknu, protože je to holt návrat do dětství. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Critters" sú malé, nenažraté mimozemské potvory. V prvých dvoch častiach títo zubatí votrelci terorizovali americké vidiecke mestečko Grove´s Bend. Boli to dva zábavné, béčkové horrory. V treťom pokračovaní sa presunuli do nájomného domu na veľkomestskej periférii. To už ma až tak moc nebavilo. No a v diele s poradovým číslom štyri sa vrátili tam odkiaľ prišli, do vesmíru. Dej sa odohráva v roku 2045 niekde v kvadrante planéty Saturn. "Critters 4" je najslabší a najnudnejší diel z celej série. * ()

Galerie (15)

Zajímavosti (7)

  • Film se natáčel v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Pouze herci Terrence Mann a Don Keith Opper se objevili ve všech dílech série. (5150)
  • Záběry na nákladní prostor záchranné lodi a přistávání na vesmírné lodi jsou z filmu Android (1982), ale záběry Ugovy lodi na konci filmu jsou z filmu Critters 2: The Main Course (1988). (HellFire)

Reklama

Reklama