Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (154)

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Rodina sa nasťahuje do nového domu, aby tu začala nový život. Znenazdajky sa v ich poštovej schránke objaví list, v ktorom autor tvrdí, že sleduje každý ich krok a nemieni s tým prestať. Pre rodinu sa tak namiesto radosti z nového bývania začína desivá nočná mora. - Asi najhoršia vec spojená s menom Ryan Murphy, ktorú som zatial videl. Prvá epizóda, ktorú režíroval on sám, je fajn a miestami pripomína atmosférou a prácou s kamerou a ozvučením v dome AHS Murder House. To čo sa rozbehne potom, ma už vôbec nebavilo a vlastne pár minút po dopozeraní ani neviem, o čo tam išlo. Herecké obsadenie sa celkom podarilo a okrem skúsenej Naomi Watts je tu viacero pre mňa nových tvárí, ktoré by som v budúcnosti chcel vidieť v nejakom horore znova. Problémom je to, že vďaka nedostačujúcemu scenáru sa žiadna z postáv na ploche 6 hodín ani nestihne poriadne prejaviť, takže je to celé strata času a aj podla nulového marketingu si myslím, že to natočili ludia okolo Ryana Murphyho bez nejakých väčších ambícií. Najväčším hororom celého seriálu je prekvapivo bývalý sexsymbol Jennifer Coolidge, ktorá kvôli všetkým plastikám a botoxom vyzerá ako Wayansovci v White Chicks. ()

Merkin odpad!

všechny recenze uživatele

Jediné, proč se donutíte sledovat tuhle přeplácanou omáčku o dvojici přitroublých nenasytných rádoby in manželů bojujících se zbytek světa, jejž tvoří buď město plné narkomanů a zabijáků, nebo venkov plný úchylů a zabijáků, až do konce je to, že vás zajímá, jak z toho scénáristi vybruslí a kdo ty dopisy teda posílá. A ono ve finále z toho vyjde, že případ není vyřešen, a tak je to asi jako kdyby pejsek s kočičkou připravovali dort z těch všech surovin, a pak odešli a už se nevrátili a žádný zlý pes by jim to nesnědl, takže bychom nevěděli, jestli ta slátanina byla dobrá, nebo špatná. No. Špatná. ()

Reklama

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Ty nejlepší příběhy píše sám život a byť do tohohle příběhu, tvůrci lehce zasáhli, tak z větší části se většina věcí opravdu stala a o to je to víc děsivější. Nicméně seriálu bych vyčetl jen dvě drobnosti, která však nebudou mít vliv na hodnocení, první je věc je syn jeho postava je zde na víc a parkrát mi úplně vypadlo že v seriálu figuruje. Druhá věc a to ani neni tak kritika seriálu, ale spíš holý fakt a to že police zde je nepoužitelná a to všech směrech a bodech.....takže jako v reálném životě vlastně. Zpět ke chvále, seriál je naprosto vyikající a to v tom, že vám nedá spát, furt vás nutí přemýšlet, co se to vlastně děje nejen v domě, ale i v sousedství. Už od první epizody, je na místě strach a nervozita, a postupně se to v epizodách stupňuje a objevuje sí víc a víc otázek a ve výsledku skoro žádné odpovědi a divák si v tomhle směru, musí na ně odpovědět sám. Nejlepší na to je to, že sem opravdu měl strach o tu rodinu a jejich propad do šílenství byl větší a větší, a o tom že si rodina přestává věřit, bylo dost tíživé a znepokojivé. Ve výsledku se v tomhle seriálu, nedá věřit nikomu a všichni sou podezřelí. Naprosto vynikající a lze jen doporučit a sledovat to v noci, jenom zážitek umocní. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[80%] Tohle se opravdu povedlo! Žánrem je to takový napínavý 7 dílný thriller, kdy si divák neustále klade otázku kdo píše ty dopisy? Miluji knižní detektivky, seriálové kriminálky resp. odhalování, kdo je vrah atd. Navíc, zde mi přišla i sympatická sestava herců hrající uvěřitelné postavy. Vlastně každá epizoda mi přišla napínavá, mnohdy emočně vygradovaná … Herečka Jennifer Coolidge, kterou znám především jako Stifflerovu matku z American Pie zde předvedla aspoň pár dobrých fuckujícíh hlášek. Poslední díl možná trochu vyzněl na prázdno, neboť konec je otevřený. Ale tak když je to dle skutečné události (snad jen ten hlavní středobod děje), tak to beru. Ani mi nepřijde, že by to bylo nějak překombinované a zvraty přesycené – mě to tak vyhovovalo. Někomu to může sednout méně, ale já to zhltnul během jednoho dne. Doporučuji! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý je akurát tak námet, inak som solídne zajebal skoro 6 hodín svojho života. Divák sa nedočká žiadnych hororových vsuviek, pričom zaradenie do tohto žánru, je čistým omylom i vtipom na účet diváka zároveň. Pár twistov túto mysterióznu drámu síce osvieži, koho bavia príbehy, ktoré tak nejak klamú telom, ten možno bude spokojný. Ostatok sa môže "The Watcher-ovi" smelo vyhnúť. V rámci horor žánru skrátka nemá čo ponúknuť. Nie je ani strašidelný, ani krvavý, ani nijaký .. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (9)

  • Manželia Derek a Maria Broaddusoví, ktorí sú predlohou filmových Brannockových, mali na tvorcov seriálu dve požiadavky. Aby neboli použité ich skutočné mená a aby sa rodina v seriáli nepodobala na ich reálnu - v skutočnosti mali nie dve ale tri deti, ktoré všetky boli v mladšom veku oproti seriálovým. (rudeboy)
  • V seriáli nebolo ukázané, že skutočný Derek Broaddus, ktorý je predlohou pre postavu Deana (Bobby Cannavale), si po tom, čo mu nepomohli kamery ani polícia, nechal kňazom dom vysvätiť. (Arsenal83)
  • Scény priamo na mieste pre dom na bulvári 657 sa natáčali v súkromnej rezidencii v Rye v štáte New York, ktorá bola postavená v roku 2016. Scény, v ktorých rodina Brannockových býva v moteli, sa natáčali v prevádzkovom moteli v Locust Valley na Long Islande, New York. (Arsenal83)

Reklama

Reklama