Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Šest dílů bylo fajn. Terorizovaná rodina propadající paranoie, podivní sousedé, výhružné dopisy a nekonající policie. Murphy a spol. si diváka celkem solidně vodí, takže až do posledního dílu jsem prakticky netušil, co se vlastně děje a byl jsem hodně zvědavý, kdo to celé má na svědomí. Přidanou hodnotou byli i spolehliví herci jak v hlavních, tak vedlejších rolích. Poslední díl nabídl několik zvratů a ............. a nic. Pro mě je to jedna z největších vyjebávek s divákem, jakou jsem kdy zažil a z původně plánovaného velmi vysokého hodnocení mi seriál rázem spadnul na pouhý průměr. 50% ()

Sinusiridum 

všechny recenze uživatele

Americká slátaninka, ne moc strašidelná. Dramátko o tom, jak duo v nejlepších letech touží po domu za 3mega dolarů, ale nemají na to. Rodinka sympatií moc nepobrala, spíš jim celou dobu přejete jen to nejhorší - protože tupost by měla být potrestána :) Kvůli každýmu prdu se volá policie a dělá se drama, ale když je jim 3x naznačeno, že v domě je možná tunel, nikdo se nejde podívat, nezájem. Na konci veeelký divení, že je tam tunel!!!  Celkově debilové, ke konci to byla útrpnost. Fakt ztráta času, protože na konci se dozvíte, že se vlastně nic nedozvíte, všechno marnost. ()

Reklama

Skeksis 

všechny recenze uživatele

To máte tak, keď si kúpite historický dom. Aj keď neviem, akú históriu majú Američania, keď aj naša krčma je staršia ako ich krajina. Takže kúpite takýto úžasný americký dom vyzerajúci ako škaredá sivá torta, máte drbnutých susedov, čo sa vám vkuse serú do domu, protivnú škaredú dcéru, ktorej by sa zišlo dať zopár ráz po hube, manžela, ktorý ľahko podlieha mánii, a najlepšiu "kamarátku", pri ktorej by každý triezvy človek odhadol, že je poriadna falošná piča. Takže byť Naomi Watts, tak by som od všetkého zobrala roha aj so svojimi vázami a hrncami. Mimochodom, keby sa dalo tak zarábať na výrobe keramiky, tak by som bola v hline od hlavy po päty celý deň. Ale v Amerike je to asi možné práve preto, že nemajú kultúru. Veľa blbostí a nevyjasnených vecí a všetci ľudia protivní. Ale protivní ľudia sú niekedy vtipní... Teda iba vo filme. ()

keddy79 

všechny recenze uživatele

Minisérie evidentně cílí na notu zločinožroutů a jiných true crime fans a dělá to dobře. Nejsou zde jen motivy založené na zahadě The Watcher, ale lze zde najít i insporaci z případu John List. Dva v jednom, no neberte to! A jako perlička postava, která byla původně true crime fan a dala se na dráhu soukromého očka! ()

Remedy 

všechny recenze uživatele

Naprosto nenáročný spotřební materiál, který je v úvodních dílech i celkem napínavý. Jak se ale postupně vše rozplétá a Ryan Murphy začne chrlit různě protichůdná a jalová vysvětlení, upadne to přesně do té roviny netflixovské "junk food" tvorby. Přesto bych to spíš doporučil. Neurazí, nenadchne, obstojně zabaví. [60%]. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (9)

  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)
  • Základom série je článok od Reevesa Wiedemana, ktorý napísal v novembri 2018 pre New York Magazine. (Arsenal83)

Reklama

Reklama