Reklama

Reklama

Vidím vás

(seriál)
  • USA The Watcher
Trailer

VOD (1)

Série(2) / Epizody(8)

Zlověstné dopisy, podivní sousedi a děsivé výhrůžky. Rodina se konečně nastěhuje do vysněného domu na předměstí, kde na ně ale čeká hrůzostrašná noční můra. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (153)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

To máte tak, keď si kúpite historický dom. Aj keď neviem, akú históriu majú Američania, keď aj naša krčma je staršia ako ich krajina. Takže kúpite takýto úžasný americký dom vyzerajúci ako škaredá sivá torta, máte drbnutých susedov, čo sa vám vkuse serú do domu, protivnú škaredú dcéru, ktorej by sa zišlo dať zopár ráz po hube, manžela, ktorý ľahko podlieha mánii, a najlepšiu "kamarátku", pri ktorej by každý triezvy človek odhadol, že je poriadna falošná piča. Takže byť Naomi Watts, tak by som od všetkého zobrala roha aj so svojimi vázami a hrncami. Mimochodom, keby sa dalo tak zarábať na výrobe keramiky, tak by som bola v hline od hlavy po päty celý deň. Ale v Amerike je to asi možné práve preto, že nemajú kultúru. Veľa blbostí a nevyjasnených vecí a všetci ľudia protivní. Ale protivní ľudia sú niekedy vtipní... Teda iba vo filme. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Docela slušná schíza, které šla rodinka vcelku naproti. Koupit si takovou haluznu, za tak obrovské peníze a neověřit si, proč to kdo prodává a ignrovat na první dobrou divné sousedy. To si pak koledujete o problém. Kdyby to bylo v Čechách, tak si nový majitelé pořídí dva bulteriéry, detektor pohybu a cvaklému pisateli milostných dopisů barákům, dají do zubů. Já osobně bych dům pořádně pojistila a pak jej půjčila nějaké charitativní sluníčkářské organizaci, aby tam ubytovala co nejméně přizpůsobivé spoluobčany. To by se strážce nestačil divit. Seriál má docela atmosféru, byť o hororu nemůže být řeč, herecké výkony výborné, jen se to dost táhne a ke konci je i dost logických kopanců. PS: mně se ten barák nelíbí, je takový přeplácaný a moc dřevěný. ()

Reklama

keddy79 

všechny recenze uživatele

Minisérie evidentně cílí na notu zločinožroutů a jiných true crime fans a dělá to dobře. Nejsou zde jen motivy založené na zahadě The Watcher, ale lze zde najít i insporaci z případu John List. Dva v jednom, no neberte to! A jako perlička postava, která byla původně true crime fan a dala se na dráhu soukromého očka! ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Rodina sa nasťahuje do vysneného domu,idilka skončí,ked im začnú chodiť výhražné dopisy,a ataky záhadných susedov.Výborná mysteriózna atmosféra počas celého seriálu,vlastne do konca som netušil odkiaľ fúka veter.Škoda toho konca,ale to samozrejme není chyba seriálu, nakoľko je to natočené podľa skutočných udalostí.Zaslúžené 4*, konečne ma Netflix bavil. ()

noizcore 

všechny recenze uživatele

Odlehčená verze seriálu American horror story. I přes chybějící intenzivní scény plné násilí se jedná o napínavou podívanou. Příběh je inspirován skutečnými událostmi, proto je konec takový, jaký je. Následuje SPOILER. Závěrečná rozprava hlavní postavy s terapeutem si myslím hezky vystihuje, jak ideálně naložit s danou situací a je to i hezký vzkaz pro diváka, aby stejně tak naložil s koncem příběhu i on. ()

Galerie (96)

Zajímavosti (9)

  • Seriál vychází ze skutečného příběhu rodiny Broaddusových. Dům koupili v roce 2014 za 1,35 milionu amerických dolarů, následně zažili špehování, výhružky a nakonec byli o pět let později nuceni ho prodat za 959 000 dolarů a milované město opustit. To vše kvůli osobě, která si říkala „Watcher“. Její identita nikdy nebyla odhalena. (bigjames)
  • Skutočný The Watcher posielal rodine Broaddusových listy s chybou v ich mene: oslovoval ich ako „Mr. and Mrs. Braddus". (Arsenal83)
  • Hoci v skutočnej rezidencii 657 Boulevard vo Westfielde neboli natočené žiadne scény, po vydaní seriálu sa tejto štvrti venovala zvýšená pozornosť návštevníkov a fanúšikov. Dom bol v októbri 2022 strážený políciou a barikádovou páskou, aby sa zabránilo narušiteľom. (Arsenal83)

Reklama

Reklama