Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

MadyDollar 

všechny recenze uživatele

Po trošku vleklým začátku se to s nástupem Maxe rozjede a je to bomba až do konce. Je to tak brilantně a poutavě poskládaný, že ty dvě hodinky utečou jak nic a člověk je skoro celou dobu napnutej jak kšandy. Docela dlouhou část filmu jsem měl takový ten pocit částečně tajemna, částečně uspokojení dokonalosti plánů a neustávající zamotávání zápletky, co uměly navodit ty krimi thrillery v devadesátejch letech. Ač pro mě osobně byl konec docela neuspokojující, kompozice vyprávění filmu mi přišla natolik dokonalá, že jsem si ho stejně nejvíc užil a hodnocení na celkovým dojmu to neubralo. ()

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Další z řadu podfukářských filmů s méně obvyklým způsobem vyprávění oklikou z pohledu jednotlivých postav. Pro diváka, který zná obdobné filmy (jako jsou série filmů Podfukáři nebo dnes už klasika Dannyho parťáci nebo Italian Job), se může zdát příliš předvídatelný, ale já jsem tento snímek uvítal, protože podobných v poslední době moc natočeno nebylo a jednou za čas mám na tento subžánr chuť a tu Sharper docela ukojil. 65% ()

Reklama

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Drama o pár šmejdech, co obírají hejly. Dobrá kamera a i kostra příběhu byla dobrá. Asi tak polovina záběrů je však bohužel zbytečná a druhá polovina jde tempem, které je tak 5-10x pomalejší než tempo normální. Táhlo se to šnečím tempem, protahovalo, nudilo, z kraje brutálně, uprostřed pořád dost a na konci vlastně taky. Furt jsem jen poskakoval dopředu v naději, že se konečně někam posuneme... A taky si myslím, že babičky by měly hrát babičky a nesnažit se ze sebě dělat někoho o generaci či více mladšího. (26%) ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Přechcávačka, která se tváří chytřeji, než ve skutečnosti je. Vše začne jak standardní romance a dospěje do konce, který připomene jednu filmovou klasiku podvodnických filmů. Bohužel divák už po první třetině pochopí tvůrčí záměr, který je celý postaven na tom, že někdo podvádí aby byl nakonec podveden větším podvodníkem. To překvapí poprvé ale napopáté už to spíše otravuje, stejně jako negradující tempo. Neurazí, nenadchne, vyšumí. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama