Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (78)

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda a největší letošní trápení. Bratříček Focus a Podfukářů ? Těžko. Místo heistů a podfuků se tu řeší mezilidské vztahy a převažuje drama, kde se fakt nic zajímavého celé 2 hodiny neděje. Postavy mě vůbec nebavily, dialogy yaaawn, o rychlém tempu, napětí či zábavě zde nemůže být ani řeč a celé je to takové chladné, odtažité a nezaujaté k divákovi. "Zvraty" mě tu nepřišly absolutně zajímavé ani šokující. Za mne ztráta času, nebavilo mě tam absolutně nic. 3/10. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„RYCHLOST, KLID, IMPROVIZACE“…  Začalo to jako nějaká červená knihovna (až jsem se musel přesvědčit, jestli jsem tady správně). Teprve potom se z toho vyklubal „kruhovej“ příběh o tom, jak si oškubat svýho hejla. To je taková hra, na kterou (asi) nemáme všichni žaludek a přesto se můžeme stát její součástí. I když prej „Poctivýho člověka podvýst nejde“… Samo o sobě je to vyprávění celkem zdlouhavý. Fajn je, že to dává (hlavně na konci) smysl. Není to žádná akčňárna, ale poctivě budovaný drama s fajn rozuzlením. Takový nenáročný, ale fajn pokoukání.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám macechu zlatokopku. 2.) Všichni po mně chtěj prachy.  ///  Thx za titule „Karel Himmer“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Velice zajímavý film, slušné krimidrama s pomalým vyprávěním o několika postavách podvodníků, kteří jen zdánlivě spolu nemají nic společného.. A pak, pak se kruh uzavře. Konec je super, i když mě moc nepřekvapil.. Jinak nečekejte krvák, nebo nějakou vyvražďovačku, je to psychologické drama s výborným obsazením, kde jde o balík peněz a možná i o něco víc...80% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Vždy sa teším, že midbudget ešte úplne neumrel a je to aj vďaka Applu, ktorý má od roku 2018 kontrakt s arthousovým A24, v rámci ktorého sa zrodil aj Sharper. Jeho príbeh začína pozvoľna priam romantickou idylkou, ale plynule anachronicky prerastá do Grooming: The Movie, kde si každý podvodník trpezlivo pestuje svoju obeť. Natočené to je s precíznosťou Davida Mameta a mal som v úmysle pôvodne spomenúť aj to, že sa s tým tvorcovia zvládli vyhrať aj bez lákadla v podobe full-mesh premetov, kde stihne ísť úplne každý po každom. Záver to ale taktrochu poprel, hoci scenár v podstate ani nemal kam inam vyústiť. Veľmi príjemný a dobre obsadený počin (Julianne Moore je aj v šesťdesiatke sexy redheadka) a áno, A24 má ešte stále dobrý nos na indie kúsky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama