Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (80)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film typu kruhový objazd, kde sa všetko nakoniec spojí v jednom. Dobre prepojené postavy, nechýbali emócie, momenty prekvapenia, ale všetko to bolo také nevýrazné, čo je škoda, lebo inak to mohol byť sakra dobrý film a takto je len dobrý a nevýnimočný, hoci sa odlupoval postupne ako cibuľa. Pochvala aj pre nasvietenie Julianne Moore, ktorú dokázali dostať do polôh, aby vyzerala sťaby mladica a nie penzistka. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„RYCHLOST, KLID, IMPROVIZACE“…  Začalo to jako nějaká červená knihovna (až jsem se musel přesvědčit, jestli jsem tady správně). Teprve potom se z toho vyklubal „kruhovej“ příběh o tom, jak si oškubat svýho hejla. To je taková hra, na kterou (asi) nemáme všichni žaludek a přesto se můžeme stát její součástí. I když prej „Poctivýho člověka podvýst nejde“… Samo o sobě je to vyprávění celkem zdlouhavý. Fajn je, že to dává (hlavně na konci) smysl. Není to žádná akčňárna, ale poctivě budovaný drama s fajn rozuzlením. Takový nenáročný, ale fajn pokoukání.   /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Mám macechu zlatokopku. 2.) Všichni po mně chtěj prachy.  ///  Thx za titule „Karel Himmer“.                 PŘÍBĚH  ****  HUMOR  ne  AKCE  ne  NAPĚTÍ  * ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Neskutečná nuda a největší letošní trápení. Bratříček Focus a Podfukářů ? Těžko. Místo heistů a podfuků se tu řeší mezilidské vztahy a převažuje drama, kde se fakt nic zajímavého celé 2 hodiny neděje. Postavy mě vůbec nebavily, dialogy yaaawn, o rychlém tempu, napětí či zábavě zde nemůže být ani řeč a celé je to takové chladné, odtažité a nezaujaté k divákovi. "Zvraty" mě tu nepřišly absolutně zajímavé ani šokující. Za mne ztráta času, nebavilo mě tam absolutně nic. 3/10. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdokonaleších zamotanců co sem zřel. Nejdřív nás vtáhne film do prodejny, kde multi bohatej spratek, dýluje knížky a hraje si na romantickýho chudáka. Vetře se k němu černá romantická zdělankyně, jakože hnedlě láska, no a pak se to kapitolově seká dál a mění hloubš, až se to celý zakuklí, a vylítne ptáček, a naplní to duši štěstím a radostí ze skutečnosti, že i v nešní ovnem amazaný obě se tvořej takovídlejakože sqwosti. ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele

Sharper je solidně vyrobené drama z prostředí boháčů a podvodníků se zajímavou strukturou příběhu, která vylepšuje jinak obyčejná témata. Ke konci snímek lehce ztrácí dech, ovšem ne natolik, aby tím byl divácký požitek zkažen. Co ztratí na finále, nažene film na technických aspektech - kamera, výprava i hudba navozují stoprocentně fungující neo-noirovou atmosféru. 70%. Více zde. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)
  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)

Reklama

Reklama