Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tento film poodkrývá tajemství roztroušená po New York City, od střešních bytů na Páté avenue až po temná zákoutí Queens. Podezřelé motivy a očekávání jsou postaveny na hlavu, když nic není takové, jak se na první pohled zdá. (Apple TV+)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (79)

castor 

všechny recenze uživatele

Pocitově je to asi spíš na tři hvězdy (protože se mi to záhy vykouří z hlavy), ale prostě ten příběh neměl úplně nepevné švy. A jednoduše si dokázal díky několika slušným zvratům udržet náskok před svými diváky. Startujeme u knihovníka, který se zakouká do půvabné studentky. Brzy jsou z nich dvě hrdličky a rozjíždí se příjemná newyorská romance. Vážně jde o thriller/drama? Jde. Protože jemu ono knihkupectví patří, a když se její bratr dostane do finančních potíží, vyjde najevo, že 350 tisíc dolarů pro něj nepředstavuje problém. A protože ona není tak úplně postgraduální studentkou. Přitom je to teprve začátek, postav, které se zdají být někým, bude přibývat. Takže se na scéně záhy objeví empatická a milá zlatokopka Julianne Moore nebo charismatický manipulátor Sebastian Stan (úchvatně neurvalý v sérii Pam & Tommy) s pokerovým výrazem a jasně nalajnovanými plány. Některým fandíte, jiným méně (za mě třeba zhrzený synek miliardáře), nicméně nějaký ten podvod má v rukávu nakonec každý. Kachní žaludek má zelenou. Finále už to má s pravděpodobností hodně nahnuté, ale dá se to tvůrcům odpustit. Určitě bych uvítal víc opravdu silných zapamatovatelných scén, ale přesto jde o elegantní kus, který divákovu inteligenci neuráží. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Zvláštní film se zvláštním námětem, který Vám nic neřekne už obsahem zde, ale mnohdy ani v průběhu samotného filmu. Ten totiž začíná poměrně běžně, obyčejně, všedně, aby se pak postupně děj čím dál tím více zamotával a vytvářel domnělé tajemno. Já jsem mu ale na lep neskočil. Moc mě to nebavilo a zajímaví herci tomu taky moc nepřidali. ()

Reklama

DAPDO 

všechny recenze uživatele

Film na styl Podfukářů a partičce lidí, kteří okrádají druhý a nakonec se okrádají sami navzájem. Dost dobře natočený a rozdělený do pěti kapitol. V každé kapitole se seznámíte blíž s jednou postavou a přitom to celkově zapadá do příběhu, i když se ostatní postavy v té kapitole třeba ani neukážou. Nakonec to do sebe pěkně všechno zapadne. Fakt slušný - 65%. ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejdokonaleších zamotanců co sem zřel. Nejdřív nás vtáhne film do prodejny, kde multi bohatej spratek, dýluje knížky a hraje si na romantickýho chudáka. Vetře se k němu černá romantická zdělankyně, jakože hnedlě láska, no a pak se to kapitolově seká dál a mění hloubš, až se to celý zakuklí, a vylítne ptáček, a naplní to duši štěstím a radostí ze skutečnosti, že i v nešní ovnem amazaný obě se tvořej takovídlejakože sqwosti. ()

dannyyy 

všechny recenze uživatele

Hooodně dobré! Uvažoval jsem nad plným hodnocením, ale uvidím a dám tomu den, jak se mi to, co jsem teď viděl rozleží v hlavě. Ojeb na druhou, na třetí, na čtvrtou, atd. Tolik ojebů bylo ve filmu, že jsem se chvílemi i ztrácel a už nevěděl, kdo co hraje :)) Nenápadný film, který rozhodně zaujme hravosti podfuků. Doporučuji! ()

Galerie (10)

Zajímavosti (2)

  • Film sa natáčal v New Yorku (New York, USA), v mestskej štvrti Long Island City, od 13. septembra 2021. (Arsenal83)
  • Speváčkou na párty scéne je držiteľka ceny Grammy Samara Joy. (Arsenal83)

Reklama

Reklama