Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladý student práv si přivydělává v nemocnici, kde pracuje jako noční hlídač. K jeho smůle se jeho nástup do práce kryje se dnem, kdy neznámý sériový vrah začne terorizovat město. Všechny stopy totiž vedou právě k němu. Policie stahuje smyčku a on se stává hlavním podezřelým. Aby očistil své jméno, musí si zachránit život: pravý vrah je mu totiž v patách. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (126)

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Kdyby měla moje televize vystudovanou medicínu, mohla by mně během filmu vytrhat krční mandle, jak jsem si na ní nudou otevíral hubu. Nejvýživnější na tom všem byl hezoun Nick Nolte a jeho precizní schopnost vymýšlet si repliky před kamerou z patra. Teda já alespoň doufám, že to tak bylo. Jestli zjistím, že svůj text znal předem a měl ho dokonce naučený, poputuje Hlídač mrtvých bez pardonu mezi smetí. ()

HateBreeder 

všechny recenze uživatele

Docela solidni prace s McGregorem a Noltem. Atmosfera opustene nocni marnice je skutecne paradni, ale bohuzel to trva jen prvni ctvrtinu filmu, pote uz zacne byt chozeni po chodbach a mezi nabalzamovanymi teli znacne stereotypni. Vykony hercu - nebyly nejhorsi ale ani nejak oslnive, beru vsak na vedomi, ze v takovem filmu ani nelze cekat neco nadprumerneho. Po skonceni sem trochu zapremyslel, jestli u nas taky neshaneji hlidace krematoria, jelikoz tahle prace snad ani nemuze zevsednet :) ()

Reklama

gumolit 

všechny recenze uživatele

Originál je oveľa lepší !!Nechápen načo ten istý režisér točil remake svojho filmu ale asi pre blbých amíkov , ktorí to inak europsku tvorbu neberú.Potešía hlavne herci , niektorí sa stali až časom hviezdami /Graham,Brolin/ ale film je najlepší len v nemocnici inak moc nefunguje a vraha spoznáte už na začiatku.Radšej originál , ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Kdyby tento thriler byl natočen s větším švihem a ne tak těžkopádně, dal bych i za pět. Výborná atmosféra s hudbou, která tomu napětí pomáhala (ale někdy i škodila). Ten vrah sice na sebe moc neupozorňoval, ale tak nějak se nabízel, že by to mohl být on a dalo se to uhodnout. Ale bavil jsem se velmi dobře a tak si to nadprůměrné hodnocení zaslouží. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Martin je mladým študentom medicíny. Nakoľko je pre neho každá koruna dobrá, rozhodol sa, že si nájde brigádu na nočné smeny v nemocnici. Hneď po prvej službe si uvedomuje, že táto práca nie je pre neho. Navyše na miesto nastúpil v nesprávnu dobu. V meste riadi sériový vrah, ktorého všetky stopy vedú do nemocnice. Veľké sklamanie zo sľubného začiatku. Takmer bez napätia s minimálnym počtom scén, ktoré by aspoň z časti nahnali strach. Ako sa nejeden krát preukázalo. Remake nič pozitívne nepriniesol. Práve naopak. ()

Galerie (127)

Zajímavosti (6)

  • Na záhadné fotografie na nástěnce je Lewis Thornton Powell, který byl komplicem Johna Wilkese Bootha, při vraždě amerického prezidenta Abrahama Lincolna. Stejná fotografie byla použita i v původním filmu Nattevagten (1994). (Chatterer)
  • Film je americkým remakem o tři roky staršího dánského Nattevagten stejného režiséra. (oLí)

Reklama

Reklama