Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nevrlá samotářka si poklidně žije jenom se svým psem. Když ale za bouře sousedům někdo unese dcerku, pustí se do boje proti přírodním živlům i vlastní temné minulosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (96)

bigjames 

všechny recenze uživatele

Šel jsem do tohoto snímku naprosto naslepo a jsem příjemně překvapen. Jedná se o velice zdařilý thriller s hutnou atmosférou, kterou vytváří hlavně zasazení děje do hlubokých lesů na izolovaném ostrově v době bouře. Kamera je super a na film se opravdu hezky dívá. Obsazení hlavních rolí se povedlo, všechny postavy mě vlastně bavily a i dialogy byly poměrně na úrovni. Nic pamětihodného, ale na úrovni. Negativa mě napadají dvě. Jednak lehce upadající tempo - snímek nedokázal s blížícím se koncem úplně vygradovat, a také některé typicky klišovité momenty, které jsou dnes k vidění v naprosté většině filmové tvorby. Celkový dojem je ale velice pozitivní a podobný typ filmů uvidím na Netflixu velice rád. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Bohužel už tolikrát viděno, jen je zase v hlavní roli jiný sympatický obličej. Ano, ono těch žen v podobné roli toliko nebylo, ale i tak. Líbilo se mi prostředí, líbila se mi A. Janney. Mělo to atmošku, rychlý spád, super postavy a prima hudbu. Sice bylo jasný, jak to bude, možná nemusela ty dva vojáky sundat s takovou pohodou, ale čert to vem. Spokojenost. ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele

Síce miestami ako je tomu v poslednom čase až príliš často zvykom nebolo takmer nič vidieť ale na pomery Netflixu sa jedná o nadpriemerne spracovaný film. Na ich pomery. Pochopiteľne plné sebavedomých silných žien, zlých bububu bielych ujov, ku cti slúži že tentokrát sa aj staršia žena dostala do povedomia, pretože neúcta k starším ľuďom je jednou z ďalších silných stránok Netflixu. Tých cca 55% je aktuálne na tejto databáze výstižných. ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(77/2022) / Musím začať starým, na Netflix celkom dobré. Ako vždy všetko je to také instantné, bez skutočného napätia, príbeh obstojný, herci dostačujúci. Taký, zvláštne povedané, nedeľný thriller k žehleniu. Čo celkom funguje je pochmúrna, upršaná atmosféra ostrova. Inak neviem, či z dlhodobého hľadiska to bude Netflixu stačiť produkovať takéto nevýrazné kúsky. (6/10) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Old schoolový, pomalý a typický drsňácky triler s hlavnou postavou typu Rambo- traumatizovaný samotár žijúci v ústraní po dlhej kariére pre ozbrojené zložky svoj pokojný život s hŕstkou blízkych, keď tu zrazu týmto blízkym do života príde niečo nepríjemné (tentokrát únos malého dievčatka) a tak sa Rambo musí vrátiť k svojmu minulému životu a zúročiť svoje dlhoročné skúsenosti. Akurát, že tu nemáme Ramba, ale ženu - Lou v podaní Allyson Janney. Natočené fajn, tempo je pomalé (miestami podľa mňa až príliš), akcie je pomenej, ale je spracovaná slušne. Film osvieži približne v polovici dobrý zvrat a nahor ho svojim výkonom ťahá i ústredná Allison Janney. Celkovo ide o takú neškodnú jednohubku... 55-60% ()

Galerie (29)

Zajímavosti (7)

  • Ačkoli se děj filmu odehrává na ostrově Orcas (největší z ostrovů San Juan ve státě Washington), ve skutečnosti se natáčel na ostrově Ucluelet na jižním pobřeží ostrova Vancouver (Kanada). (Johnny.ARN)
  • Ronald Reagan je viděn v televizi v bance, jak promlouvá k národu o skandálu se zbraněmi za rukojmí, který se týká íránských zbraní a aféry Contra; to pak datuje časovou osu této funkce přinejmenším na 13. listopad 1986. (Johnny.ARN)
  • Kamna, na kterých se vařila polévka v první chatě nohsledů, nebyla v polovině 80. let komerčně dostupná. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama